Iako bez Hrvatske, Euro 2020. još uvijek traje, a zaljubljenici u nogomet uživat će sve do 11. srpnja. Takva događanja zanimljiva su i onima kojima nogomet nije najvažnija sporedna stvar sa svijetu.

Između ostalog, prilika su da na nogometnim terenima uočimo i neka zanimljiva lica. U našoj galeriji izdvojili smo 12 nogometaša koji osim igrom na terenu osvajaju i izgledom.

Mario Mandžukić potpisuje kacigu policajcu Isplati se prisjetiti: 10 emotivnih trenutaka po kojima ćemo pamtiti ljeto 2018.

Našlo se mjesta i za dva predstavnika Hrvatske, a jedan od njih je Dejan Lovren, koji je svojim impresivnim torzom privlačio pozornost i na Svjetskom prvenstvu 2018. godine. Tada smo napravili anketu u kojoj smo vas pitali tko vam je najzgodniji Vatreni. Upravo je Lovren odnio nadmoćnu pobjedu s više od 15 tisuća vaših glasova. 

Popis nije mogao proći ni bez Cristiana Ronalda. 36-godišnji Portugalac izgleda kao da je tek na početku karijere, a osim što je jedan od najboljih  nogometaša na svijetu, redovito dobiva mjesto i na listama najzgodnijih. Uz to što je zgodan i talentiran, Ronaldo je i veliki humanitarac.

Mjestu na listi dobio je i frajer iz Francuske -  Olivier Giroud. Ima 34 godine, visok je 193 centimetra i ako se pita nas, mjesto mu je na ovom popisu.

Tko je po vama najzgodniji nogometaš na Europskom prvenstvu?

glasova:

Znamo, naravno, da se o ukusima ne raspravlja i svjesni smo toga da ovo nije popis koji će svima biti po volji. Ipak, zavirite u našu galeriji, provjerite kandidate i u anketi nam recite tko je po vašem mišljenju najzgodniji nogometaš ovogodišnjeg Europskog prvenstva.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju