U privatno vrijeme glumica Eva Longoria preferira jednostavne odjevne kombinacije u kojima se "odmara" od glamuroznih toaleta kakve često nosi na svečanim javnim događanjima

Eva Longoria često se voli našaliti na račun svoje visine. Tako se prošle godine fotografirala s 31 centimetar višom manekenkom Karlie Kloss.

Praktički smo blizanke, komentirala je tada Eva koja je visoka 156 centimetara. Priznaje da upravo zbog "manjka" centimetara obožava nositi visoke potpetice, ali ne odriče se ni obuće ravnih potplata.

 

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on

Tako je ovaj put za odlazak na ručak odabrala trendi bijele tenisice. Kombinirala ih je s običnom majicom u istoj boji i ženstvenom suknjom.

Voluminozni model s cvjetnim uzorkom vizualno je malo "skratio" glumicu. Naime, ovakve pune suknje koje sežu do listova nespretan su odabir za niske žene koje bi željele izdužiti svoju figuru jer stvaraju potpuno suprotan efekt, pogotovo ako se kombiniraju s obućom bez visoke potpetice.

U galeriji provjerite kakve modele suknji Eva inače nosi, a zatim saznajte kako uz male modne trikove možete izgledati više bez pomoći štikli.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju