Eva Longoria i njezin suprug Jose Baston posjetili su poznati restoran na Beverly Hillsu, a za večeru udvoje lijepa glumica odjenula je casual šik kombinaciju kojom dominiraju jedva vidljive štikle.

 

Eva je izabrala model sandala s visokom potpeticom kombinacije boje kože i prozirnog materijala, zbog čega su jedva vidljive na stopalu. Atraktivne štikle 44-godišnja glumica sjajno je kombinirala uz svjetloplave traperice super skinny kroja, bijeli top i profinjeni svjetlosivi kaput.

Eva Longoria u dugačkom kombinezonu i natikačama - 5 Eva Longoria: Obožavane natikače koje bi od ortopeda dobile veliko ne

Eva Longoria Eva Longoria: Model haljine koji (naj)bolje pristaje ženama s manjim grudima

Eva Longoria: Tako ženstvene čizme uz koje i najobičniji outfit izgleda mrak Eva Longoria na L\'Orealovoj reviji u sklopu Pariškog tjedna mode - 8 Eva Longoria na L\'Orealovoj reviji u sklopu Pariškog tjedna mode - 3 Eva Longoria na L\'Orealovoj reviji u sklopu Pariškog tjedna mode - 6 +3 Eva Longoria na L\'Orealovoj reviji u sklopu Pariškog tjedna mode - 7

Stajling za večeru slavna Latina upotpunila je sa zlatnom ogrlicom losanđeleske draguljarnice Lajoux na kojoj je dijamantima ispisano ime njezina sina Santiaga, a istaknuo se i tamniji ruž kojim je ljepotica dodatno naglasila usnice.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju