Eva Longoria i njezin suprug Jose Baston prošetali su Beverly Hillsom te ondje razgledali nekoliko posjeda jer planiraju kupiti novu kuću. Za potragu za novim domom Eva je odjenula predivnu maksi haljinu od poluprozirnog materijala.

 

Šetajući Beverly Hillsom, Eva Longoria privukla je pažnju odjevena u dugačku bijelu lepršavu haljinu s gustim svjetlosivim prugama. Haljina ima naramenice, dublji dekolte te pojas ispod grudi, a ovu ljetnu "ljepoticu" 45-godišnja glumica kombinirala je uz žute sandale koje stopalo drže oko palca i rista, s potpuno ravnim potplatom.

Kroz poluprozirni materijal haljine ocrtavala se silueta Evina putenog tijela, a iako je riječ o takozvanoj goloj haljini, ovaj lagani ljetni model nimalo ne izgleda pretjerano niti neprimjereno za takve ležerne prigode. Senzualnost haljini daju i potpuno otvorena leđa s prekriženim tankim naramenicama, zbog čega se uz takav model ne nosi grudnjak.

Slika nije dostupna Eva Longoria: Nevidljive štikle koje naročito vole super skinny traperice

Eva Longoria Eva Longoria: Model haljine koji (naj)bolje pristaje ženama s manjim grudima

Stajling za razgledavanje kuća holivudska zvijezda upotpunila je malom torbicom za mobitel, avijatičarskim sunčanim naočalama i velikim okruglim naušnicama.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju