S obzirom na pandemiju, i holivudske zvijezde rjeđe viđamo u glamuroznijim odjevnim izdanjima. Znatno su se smanjili izlasci u restorane i druženja, no Eva Longoria i njezin suprug Jose Baston ipak su odlučili izaći iz kuće te su utorak navečer proveli na večeri u restoranu na Beverly Hillsu.

Nakon dužeg vremena i glumica Eva Longoria odlučila se srediti i otići u izlazak sa suprugom Joseom Bastonom. Prelijepa Latina izgledala je senzacionalno u svilenom kompletu kraljevske plave boje sačinjenog od košulje koja se veže u struku te tako izgleda kao crop-top i senzualne "slip" suknje koja naglašava obrise tijela te slavi žensku putenost.

Oba komada dio su kolekcije brenda Silked London, a mogu se kupiti zasebno, cijena suknje je 280 funti (oko 2490 kuna), dok košulja košta 350 funti (oko 3112 kuna).

Ljepotica iz Zagreba u Zarinoj suknji koja odiše senzualnošću Street style kombinacija Dalile Turk Street style kombinacija Dalile Turk Street style kombinacija Dalile Turk +0 Street style kombinacija Dalile Turk

Slika nije dostupna Eva Longoria: Detalj koji i najobičniju trenirku čini mamcem za poglede

Slika nije dostupna Eva Longoria: Iznenađujući detalj zbog kojeg su noge latino ljepotice bile u prvom planu

Uz ženstvenu odjevnu kombinaciju Eva Longoria nosila je predivne bronačno-zlatne sandale s tankom visokom potpeticom koje su savršeno pristajale uz glumičin ten. Crvena torbica, nekoliko komada nakita i jači make-up na očima dali su Evinu stajlingu završni top-dojam.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju