Bivša Miss Hrvatske Fani Čapalija pojavila se na otvorenju showrooma modne dizajnerice Anamarije Asanović u Splitu, a prelijepa 42-godišnjakinja izgledala je vrlo mladoliko u crnoj drapiranoj haljini koja naglašava struk

Anamarija Asanović otvorila je prvi samostalni showroom u Splitu, a mladu dizajnericu došla je podržati i bivša Miss Hrvatske Fani Čapalija.

Bivša Miss Hrvatske Fani Čapalija pojavila se na otvorenju showrooma modne dizajnerice Anamarije Asanović u Splitu

Po mnogima naša najljepša misica, koja je tu titulu osvojila prije 24 godine, izgledala je prelijepo u drapiranoj haljini širokog V-izreza koja je naglasila njezin uski struk. Vitkoj liniji 42-godišnje Fani laskao je i raspor po sredini haljine sašivene od ugodnog materijala koji lijepo pada. Crnu haljinu kombinirala je uz trendi srebrne sandale s platformom i debljom petom, povratnički trend iz 1990-ih godina.

I više od 20 godina nakon što se natjecala na izboru za Miss svijeta, Fani Čapalija osvaja svojom ljepotom i toplim osmijehom te nas podsjeća da je potpuno opravdano na izboru 1993. godine ponijela titulu 4. najljepše žene svijeta i najljepše Europljanke.

Novootvoreni "Showroom by Anamarija Asanović" u romantičnom je duhu njezinih kreacija koje odlikuju ponajprije ženstvenost, cvjetni uzorci i nepogrešiv smisao za eleganciju. U šarolikoj ponudi iz njezinih novijih kolekcija naći će se jednostavniji dnevni komadi, ali i bogato izrađene večernje haljine i vjenčanice. U svom radu dizajnerica koristi prirodne materijale.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju