Tko kaže da su čizme visokih sara rezervirane samo za hladniji dio godine? Taj odvažni modni dodatak može se kombinirati na različite načine i u ljeto – izgledat će dobro i uz lepršave haljine, ali i kratke kombinezone.

Čizme visokih sara izvrsno se sparuju s mini haljinama i/ili kratkim hlačama. Na svojem primjeru to je pokazala i Franka Batelić na nedavno održanom CMC festivalu domaće glazbe koji se tradicionalno održava u Vodicama.

Slika nije dostupna Franka Batelić: Maksi haljina ispod koje bi poželjno bilo nositi kratke hlačice ili bikini

Hrvatska pjevačica za pozornicu je odabrala visoki model čizama do bedara ravnih potplata za lakše kretanje i ples te ih sparila s blještavim kostimom s potpisom hrvatskog brenda Krie Design. Između proba nosila je pak crne čizme s uzorkom krokodilske kože do koljena.

Takav tip čizama nešto širih sara i s iglenom potpeticom produžuje cijelo tijelo, a Franka ih je odlučila spariti s kratkim kožnatim hlačicama koje su istakle njezinu vitku figuru. Izdanje je zaokružila crnom majicom kratkih rukava te chunky ogrlicom i remenom.

Slika nije dostupna Franka Batelić vs. Irina Shayk: Tko bolje nosi popularni model visokih čizama?

Na svojem je Instagramu pokazala da se isti model čizama sjajno može spariti i s minijaturnim kombinezonom u jarkoj crvenoj boji.

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne trgovine te odabrali nekoliko modela čizama visokih sara s uzorkom krokodilske kože po uzoru na Franku Batelić.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju