Franka Batelić objavila je svoj novi singl pod nazivom "Prvi osjećaj".

Vani smo! Dosta je bilo negative, daj ritam i plešimo! ‘Prvi osjećaj’ je vani! Nešto drugačije, hrabrije, odvažnije. Uživajte, napisala je Franka na Instagramu.

Njezini obožavatelji već su nahvalili pjesmu i predvidjeli joj status ljetnog hita, a riječi hvale imali su i za spot koji prati pjesmu.

U njemu Franka nosi nekoliko zanimljivih odjevnih kombinacija, a najupečatljivija je sigurno ona crvena u kojoj dominira kombinezon.

Lijepa pjevačica izgleda fantastično u kratkom cargo kombinezonu modne kuće Gucci. Franka ga je u struku stegnula crvenim remenom japanskog dizajnera Yohjija Yamamotoa iz njegove zajedničke kolekcije s brendom adidas pod nazivom Y3.

Slika nije dostupna Franka Batelić: Trenirka koja dobre štikle voli koliko i tenisice

Slika nije dostupna Franka Batelić: Najljepši dokaz da su bijele tenisice i odijelo pravi spoj

Dodatno ga je ukrasila s dva efektna broša, a kombinacija nije mogla proći bez dobrog nakita. Posebno se ističe prstenje bosanskog brenda Werkstatt, čiji je nakit u svom spotu "Spirit" nosila i Beyonce.

Kada su u pitanju kombinezoni, sudeći prema street style kombinacijama - Hrvaticama su i dalje haljine draže od ovog odjevnog komada. Ležerni modeli kombinezona više su iznimka nego pravilo na našim ulicama, a pogotovo varijante u cargo krojevima i upečatljivim bojama poput ove koju nosi Franka.

Sviđaju li vam se "cargo" kombinezoni?

glasova:

Mnoge bi dame odustale od takvog kombinezona zbog bojazni da im takav model neće laskati, ali Franka je dokaz da uz dobar stajling itekako možete izgledati fantastično u netipičnom kombinezonu. Tako je i prošle godine na zagrebačkom koncertu održanom u sklopu manifestacije "Ljeto na Zrinjevcu" sjajno isfurala dugački ružičasti model.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju