Sunčana jesen idealno je vrijeme za šetanje, a lijepu nedjelju Franka Batelić iskoristila je za šetnju centrom Zagreba sa svojim ljubimcem, psom Oskarom.

 

Trudna pjevačica privukla je pažnju prolazeći zagrebačkim Cvjetnim trgom odjevena u mrak kombinaciju kojom dominiraju dugi ružičasti kaput i kožnate hlače. Ženstveni kaput u vedroj ružičastoj nijansi klasičnog je kroja te ima kopčanje na tri gumba. Za ostatak stajlinga Franka Batelić izabrala je sve crno kombiniravši crnu tunika-haljinu šireg kroja s visokim ovratnikom, crne kožnate hlače i crne čizme na ravni đon. Prezgodna trudnica odlučila se za bajkerski model čizama s tankim remenčićima koje sežu do listova te djeluju vrlo udobno.

Crne skinny hlače iz trgovina 2019. - 1 Franka Batelić: Trudnica u hlačama koje obožavaju i žene koje nisu u drugom stanju

Franka Batelić u štiklama kakve bi nosila i Jennifer Aniston - 7 Franka Batelić: Trik-suknjica koja "čuva" trudnički trbuščić

Stajling za šetnju središtem Zagreba u društvu svog ljubimca Oskara 27-godišnja pjevačica zaokružila je crnom kapom, crnom torbicom i sunčanim naočalama.
 


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju