Franka Batelić voli modne eksperimente ispred i iza kamere, a na svojim društvenim mrežama rado pokazuje raznovrsna street style izdanja. Velika je ljubiteljica domaćih dizajnera i modnih brendova te često bira komade Krie Designa.

Na Instagramu je nedavno podijelila nesvakidašnje ljetno izdanje kojim je dominirala bijela košulja-haljina tog hrvatskog brenda koji je osnovala dizajnerica Kristina Burja.

Franka Batelić na fotografiji pozira u romantičnom maksi modelu napravljenom od poluprozirnog materijala s predimenzioniranim tričetvrt rukavima koji je u struku stegnula crnim pojasom kako bi naglasila ženstvenu siluetu.

Slika nije dostupna Franka Batelić vs. Irina Shayk: Tko bolje nosi popularni model visokih čizama?

S obzirom na kroj modela koji razotkriva noge, ali i materijal od kojeg je komad napravljen poželjno ga je kombinirati uz kratke hlače i top, ili nositi kao kaftan uz bikini.

Bijele lepršave haljine napravljene od laganih tkanina čest su odabir mnogih dama u ljetno doba za odlazak na plažu.

Slika nije dostupna Franka Batelić: "Hibridna" jakna koju mogu nositi i žene i muškarci

Romantični model Franka je sparila s crnim chunky čizmama do koljena, choker ogrlicom i sunčanim naočalama, a za svoj je izgled dobila nekolicinu komplimenata obožavatelja na Instagramu.

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te odabrali nekoliko bijelih maksi haljina po uzoru na Franku Batelić idealnih za ljetne šetnje uz obalu.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju