Franka Batelić uvijek privlači pažnju svojim odjevnim kombinacijama, a na svojem Instagramu rado dijeli inspiracije za modne igre. Podijelila je i vrlo nosivo street stylye izdanje koje će se sjajno uklopiti u poslovno okruženje, ali i za izlazak.

Franka Batelić gostovala je u glazbenom showu Dalibora Petka, a za ovu priliku odabrala jednostavnu, ali efektnu i elegantnu kombinaciju kod koje je u prvom planu bilo predimenzionirano odijelo maslinastozelene boje.

Ženstvenu siluetu u širokom modelu odijela naglasila je pripijenim crnim crop-topom preko kojeg je nosila nekoliko zlatnih lančića i ogrlica. Izdanje je pak dopunila crnim salonkama s iglenom potpeticom.

Slika nije dostupna Franka Batelić: Najlonke s malim iznenađenjem koje je najbolje nositi uz minicu

Riječ je o fleksibilnom paru štikla koji se nalazi u brojnim ženskim ormarima jer sjajno izgleda uz mini suknju, lepršavu haljinu, skinny traperice, ali i hlače palazzo kroja kakve je hrvatska pjevačica nosila u glazbenom showu.

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te pronašli nekoliko modela crnih štikla po uzoru na Franku Batelić.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju