Za vraćanje osmijeha na lice ne treba nam više od dragih ljudi, malo dobre hrane te čašice razgovora i smijeha. Zna to i Franka Batelić koja je provela dan sa svojim prijateljicama i fotografiju nastalu tijekom zajedničkog druženja podijelila s pratiteljima na Instagramu.

Za kraj jednog divnog četvrtka. Prijatelji, sunce, more, brodet, bura i smijeh. Pa neka i ova fotka stoji ovdje na zidu kao podsjetnik. Jer ‘možda nam baš malo treba’, napisala je Franka u opisu i pritom citirala svoj hit Bolji ljudi autora Ante Pecotića.

Na ležerno druženje uputila se u casual kombinaciji u kojoj se najviše ističe jakna brenda Ambush. U pitanju je jedan od trenutno najpopularnijih brendova streetwear odjeće iza kojeg stoji korejsko-američka dizajnerica Yoon Ahn.

U suradnji sa svojim suprugom Ryu Young-Kiom, jednim od najpoznatijih japanskih repera, prvo je počela dizajnirati nakit, a zatim i odjeću među kojom ima i mnogo uniseks odjevnih komada koje mogu nositi i žene i muškarci.

Među njima je i jakna koju je odabrala Franka. Efektan model zapravo je hibrid klasične bomber jakne i tradicionalnog japanskog kimona, a dostupan je u kaki i tamnoplavoj nijansi.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju