Iza nas je još jedna emisija nove sezone showa "Ples sa zvijezdama", koji nedjeljom navečer možete pratiti na Novoj TV. Publika je svojim glasovima odlučila da show napuštaju Ivana Čuljak i njezin mentor Ivan Jarnec, a žiri je od ispadanja spasio Bojanu Gregorić i Gordana Vogleša.

Iz emisije u emisiju publika s velikim zanimanjem prati komentare žirija, ali i njihove odjevne kombinacije, koje je teško ne primijetiti s obzirom na to da su u pitanju vrlo glamurozna izdanja.

Očekivano, najviše pažnje izazivaju modna izdanja ženskog dijela žirija. Larisa Lipovac Navojec za petu emisiju odabrala je vrlo efektnu kratku crvenu haljinu, a Franka Batelić odlučila se za odijelo.

Nosila je crno odijelo koje bi bilo vrlo klasično da nije bilo jednog upečatljivog detalja. Naravno, u pitanju su rukavi.

Predimenzionirani statement rukavi već sezonama su pravi hit i u kolekcijama velikih modnih kuća i u ponudama komercijalnih modnih brendova.

Odabir odjevnog komada s naglašenim rukavima zapravo je vrlo jednostavan način da svoju kombinaciju učinite zanimljivijom bez puno razmišljanja. Tako se i Frankin sako istaknuo upravo zbog grandioznih rukava, koji su cijelom izdanju dali dašak glamura.

Ispod sakoa nosila je top srpskog brenda iJa. ukrašen blještavim aplikacijama. U ovaj stajling, za koji je opet zaslužna Frankina stilistica Jasenka Tudor Bevanda, sjajno se uklopila choker ogrlica, a blistale su i njezine efektne štikle.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju