Crne čizme na vezanje do koljena s ravnim potplatima vraćaju se u visoku modu te nisu više rezervirane samo izlaske ljubiteljica rokerskih i punkerskih izdanja.

Taj fleksibilni komad obuće može se kombinirati na različite načine, a posebno dobro izgledat će u dnevnim opuštenijim prilikama.

Sjajno će se uklopiti u ležerno izdanje uz skinny traperice i tajice, ultrakratke ili lepršave suknje, ali i jednostavnije modele haljina.

Zovu ovih čizama vojnog stila nije odoljela ni Irina Shayk. Ruska manekenka snimljena je u šetnji New Yorkom u upečatljivom modelu poljske dizajnerice Magde Butrym koje su joj dosezale gotovo do koljena.

Kožnate čizme sparila je s kariranim kompletom sastavljenom od sakoa i kratke suknje s potpisom legendarne Vivienne Westwood, a cijelo izdanje zaokružila crnim topom, sunčanim naočalama i maskom za lice u istoj boji.

I Franka Batelić ljubiteljica je tog modela. Na svojem je Instagramu nedavno pokazala jednostavnu i vrlo nosivu kombinaciju kojom je dominirao upravo vrlo sličan model crnih visokih čizma na vezanje.

Hrvatska pjevačica kombinirala ih je uz kožnate tajice, predimenzioniranu ružičastu majicu i kariranu košulju.


Tko je bolje isfurao visoke vojne čizme na vezanje? Pogledajte fotografije Irine i Franke, pa dajte svoj glas u našoj anketi.

Tko bolje nosi visoke čizme na vezanje ravnih potplata?

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju