Teško je pronaći žensku kozmetičku torbicu koja ne sadrži balzam za usne, a kada je balzam i u boji, onda postaje i dio make-upa. Naročito u zimskim mjesecima njegujući i hidratizirajući balzami spas su za ispucale i suhe usnice, a mi smo izdvojili njih sedam koji uz mekoću i njegu usnicama pružaju i lijepu boju.

Loccitane, uljepšavajući voćni balzam Le Yellow
Ovaj uljepšavajući voćni balzam lagano hladi usne i ostavlja prirodnu roza boju. Učinkovito hidratizira usne, dajem im efekt volumena i prilagođava se prirodnom PH usana. Blistava i sunčana žuta boja balzama pretvara se u nježno ružičastu u dodiru s usnama – iznimno učinkovita formula 2 u 1 daje usnama lijepu boju i efekt volumena.

Vichy, Naturalblend balzam za usne
S 96 posto sastojaka prirodnog podrijetla, ovaj tonirani hidratantni balzam pruža usnama savršenu zaštitu od isušivanja i pucanja. Prirodna ulja hrane i hidratiziraju usne, kokosovo ulje omekšava i hidratizira usne dok ih pčelinji vosak hrani i štiti. Ostavlja ugodan miris na usnama te lijepu prirodnu boju koja traje čak četiri sata. Kremasta i meka tekstura lako se nanosi te optimalno hrani i hidratizira kožu usana.

Artdeco, Color Booster balzam za jačanje prirodne boje usana (Notino)
Kremasta tekstura balzama ostavlja na usnama nježni nevidljivi sloj koji savršeno štiti kožu od isušivanja tijekom cijelog dana te daje usnama nježnu ružičastu nijansu u skladu s prirodnom pH vrijednosti kože. Ulje sjemenki moringe sprječava gubitak hidratacije, ulje marelice i breskve hrani i hidratizira, dok ekstrakt metvice stimulira osjetila nježnim mirisom.

Imate li već svoj omiljeni ruž za usne? Klasici kojima se uvijek vraćamo: 10 kultnih ruževa za usne koji pristaju svima

Catrice, Sheer Beautifying balzam za usne
Obogaćen arganovim i uljem makadamije, ovaj balzam kremaste teksture proljepšava usnice svojim obilnim njegujućim svojstvima, dajući im istovremeno malo boje i prirodan sjaj. Na usnama ostavlja osjećaj ugode, a dolazi u četiri vrlo lijepe, klasične nijanse. Formula balzama je veganska.

Avon, Luxe balzam za usne u boji SPF 15
Njegujući balzam za usne s retinolom i kolagenom čini usne senzualno glatkima, mekima i punijima dajući im volumen. U trenu hidratizira usne pružajući im nježnu boju i zaštitu sa SPF 15.

trend IT UP, Ultra Matte ruž za usne, 477 Puderasta magija: Ruževi s kojima će čak i skidanje maske s lica imati wow efekt

Maybelline, Baby lips hidratizirajući balzam za usne
Balzam koji obećava bogatu hidrataciju i zaštitu punih osam sati, a koža usana vidljivo je obnovljena nakon tjedan dana korištenja. Usnice postaju glađe, mekanije i ljepše, dok osjećaj suhoće i zategnutosti nestaje.

Glow Recipe, Watermelon lip pop 3u1 balzam za usne
Temeljen na načelima planetarno popularne korejske kozmetike, američki brend Glow Recipe kombinira voćne ekstrakte s aktivnim sastojcima poput kiselina. Ovaj sočni balzam sadržava ekstrakt lubenice i hladno prešano ulje njezinih koštica za intenzivnu hidrataciju, dok kokosov šećer nježno uklanja mrtve stanice kože. Uz to što temeljito njeguje usne, daje im i suptilnu boju.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju