Dizajnerica Jasna Matok iz salona I Do Weddings vjeruje u ljepotu u svim oblicima, te je iz toga razloga prva u hrvatskoj dizajnirala vjenčanice za punije mladenke.


San svake djevojčice je imati savršeno vjenčanje. Sve smo mi kao male sanjale o idealnoj haljini. Međutim, danas je na tržištu vjenčanica idealna haljina ona koja ide uz savršeno oblikovano tijelo.

Klasični krojevi, standardni konfekcijski brojevi za većinu mladenki njihov dan iz snova pretvara u noćnu moru. Iz tog sam razloga odlučila dizajnirati haljine za sve žene, otkrila je Jasna Matok.

'Osim predivnih vjenčanica za mladenke s jače naglašenim oblinama, salon vjenčanica "I DO Weddings" nudi i večernje haljine za punije djeveruše i kume, kao i vjenčanice za trudnice. '

Dizajnerica u zagrebačkom salonu vjenčanica "I Do Weddings" u Petrovoj 59 a osmislila je nekoliko različitih modela za sve prilike.

Mladenkama je na raspolaganju romantična i lepršava haljina u nježnoj ružičastoj boji bez naramenica, koja je idealna za vjenčanja na otvorenom. U kolekciji se nalazi i vjenčanica u off white boji prožetoj 3D čipkom za žene s većim grudima, te klasična vjenčanica s modernim aplikacijama na tilu u boji slonove kosti.

Odabrati možete i španjolsku vjenčanicu Aire Barcelona by Rosa Clara za čiju se izradu koristila najfinija francuska čipka. Vjenčanica je idealna za tradicionalne mladenke, a savršeno pristaje uz veo, krune, tijare ili raskošne ukosnice za kosu.

Plus size haljine za kume

Tu je i klasična satenska vjenčanica s dodatnim aplikacijama od fino izrađene čipke koja prekriva sve nedostatke i izgrađuje idealnu figuru. Ovo je čarobna haljina koja ima moć vizualno smanjiti figuru do nekoliko konfekcijskih brojeva.

Osim predivnih vjenčanica za mladenke s jače naglašenim oblinama, salon vjenčanica "I DO Weddings" nudi i večernje haljine za punije djeveruše i kume, kao i vjenčanice za trudnice.

I Do Weddings je ekskluzivni distributer i zastupnik svjetski poznatog branda "Say Yes To The Dress“ izraelske dizajnerice Pinnae Tornai koje osim u Zagrebu možete pronaći i u Ateni, New Yorku i Tel Avivu.

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte neke modele vjenčanica salona "I Do Weddings" koje nosi njihovo zaštitno lice – prva hrvatska plus size manekenka Lucija Lugomer.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju