Dio lica koji ima sposobnost u potpunosti transformirati izgled osobe su obrve.

Ne čudi zato da im žene posvećuju posebnu pažnju ne samo prilikom oblikovanja nego i prilikom šminkanja, a u toj situaciji dobar proizvod za obrve najbolji je saveznik.

Mjesto među proizvodima koje žene posebno hvale dobio je i jedan gel za obrve s Amazona. Osim što je povoljan (7 dolara odnosno 44,39 kn), još bitnije je da mu je više 3800 kupaca dalo prosječnu ocjenu 4.4/5. Čak 69 posto onih koji su ga ocijenili dalo mu je čisto peticu.

Slika nije dostupna Obje strane jednake: Trik za oblikovanje savršenih obrva

Slika nije dostupna Već od 21,90 kn: Sedam paleta za obrve s kojima će i početnice postići uspjeh

Dio zadovoljnih žena gel je usporedilo s puno skupljim proizvodima rekavši da je učinak isti, pa i bolji.

Osim toga, četkica koja dolazi uz gel je sjajna. Rijetko to kažem za pribor koji dolazi u paketu s proizvodom, ali ova četkica je daleko od samo pristojne, piše u jednoj od oduševljenih recenzija.

Gel za obrve brenda Milani prema riječima proizvođača traje 16 sati tako da će obrve ostati na svom mjestu cijeli dan. I zadovoljni korisnici tvrde isto. Proizvod je veganski i dolazi u pet različitih nijansi, a broje pozitivne recenzije najbolji su dokaz zašto je osvojio srca žena.

Teško mi je pronaći proizvod za obrve koji daje iluziju obrva kakve jednostavno nemam. Ali ovaj, ovo je odlično. Oduševljena sam time kako moje obrve izgledaju, napisala je još jedna oduševljena korisnica.

Slika nije dostupna Kad jedan detalj promjeni izgled lica: Sedam slavnih Hrvatica prije 10, 15 godina i danas

Iscrtavanje obrva postao je dio make-up rutine Ocrtane, ali izgledom prirodne! Trikovi s kojima će i najrjeđe obrve postati istaknute

Inače, za razliku od olovki i sjenila za obrve, gelovi poboljšavaju vašu trenutačnu situaciju na najprirodniji način, bez previše mase ili "drame".

Odlično su rješenje kada želite držati obrve na mjestu, bez pretjerivanja. Naravno, nije svaki gel isti, a kako će izgledati ovisi i o njegovoj formuli, a osim opcije s Amazona u galeriji smo izdvojili još nekoliko gelova za obrve koji se nalaze na tržištu,  među kojima se možda krije i najbolja opcija za vas.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju