Veze i brakovi su teški, čak i ako nitko u tom odnosu nije slavan.

Kada je netko slavan, priča postaje još kompliciranija jer je za vezu ponekad zainteresiran cijeli svijet. Mnoge zvijezde nebrojeno su puta dokazale da ljubav kojoj svaki korak nadgleda svjetska javnost nije uvijek lako održati. Razvodi, prekidi, pomirbe, ponovni odlasci pred oltar... sve je to vrlo često dio života slavnih osoba.

I dok je lako pomisliti kako u tom svijetu ljubav ne opstaje, postoje parovi koji dokazuju da je moguće trajati, godinama, desetljećima, do kraja života.

Slavne žene s ćelavim muškarcima - 5 Deset fotodokaza da poznate ljepotice vole (pro)ćelave muškarce

Najkraći holivudski brakovi - 4 10 najkraćih holivudskih brakova o kojima se i danas priča

Ovaj put izdvojili smo slavne glazbenike koji su u nekom trenutku života upoznali partnerice koje su voljeli i vole godinama. Istina je da su neki od njih lomili tuđa srca na putu do svoje sreće, ali jednom kada su završili skupa pokazali su da mogu opstati. 

Jon Bon Jovi i Dorothea Hurley

Pjevač je suprugu upoznao još u srednjoj školi, a vjenčali su se 1989. godine u Las Vegasu u jednoj od tamošnjih kapelica. Zajedno imaju četvero djece, kćer i tri sina.

Johnny Cash i June Carter Cash

Njih dvoje vjenčali su se 1968. godine. Oboje su imali djecu iz prethodnih brakova, a zajedničkog sina dobili su 1970. godine. I nakon vjenčanja nastavili su nastupati zajedno i osvajati glazbene nagrade. June Carter Cash preminula je u svibnju 2003., a njezin suprugu u rujnu te iste godine.



Bruce Springsteen i Patti Scialfa

Par se upoznao 1980. godine, a njihov odnos na početku je bio prijateljski. Štoviše, 1985. godine pjevač se vjenčao s glumicom Julianne Phillips. No brak je od početka bio nestabilan, a Phillips je ubrzo podnijela zahtjev za razvod, nakon što je u tabloidima vidjela fotografije svog supruga sa Scialfom.

Scialfa i Springsteen su 1990. dobili sina Evana, a vjenčali su se sljedeće godine. Njihova ljubav i dalje traje, a imaju troje djece.

Bono i Ali Stewart

Pjevač grupe U2 današnju suprugu Ali Stewart upoznao je u Dublinu u školi koju su oboje pohađali. Bono je imao 22, a Ali 21 godinu kada su izrekli sudbonosno da u kolovozu 1982. godine. Njihova ljubav traje desetljećima, a zajedno imaju i četvero djece.

Tim McGraw i Faith Hill

Njihove karijere tek su bile u usponu kada su se upoznali 1994. godine. Međutim, par su postali tek dvije godine kasnije. Ljubav se rodila na zajedničkoj turneji u vrijeme kada je Hill bila zaručena za producenta Scotta Hendricksa.

Ubrzo je zaruke raskinula, a kasnije je za magazin People rekla kako zna da je neki osuđuju zbog toga što je napravila, ali da ona jednostavno nije mogla dopustiti da izgubi Tima.

Par se vjenčao 1996. godine, a pjevačica je već tada bila trudna tri mjeseca. Zajedno imaju troje djece.

Puff Daddy i Jennifer Lopez zaljubili su 1999. godine Da su ostali zajedno… 10 "zaboravljenih" slavnih ljubavnih parova

Slika nije dostupna 10 slavnih ljepotica s manje atraktivnim partnerima koji imaju ono "najvažnije"

David Bowie i Iman

Dvije godine nakon što je preminuo David Bowie, njegova supruga Iman napisala je da joj je najdraža ljubavna priča - njihova priča. Počela je 1990. godine i trajala je do pjevačeve smrti.

Iako Iman na početku nije htjela imati ništa s rock-zvijezdom, pjevač se prema vlastitom priznanju zaljubio na prvi pogled. Vjenčali su se 1992. godine i otada su bili jedno uz drugo, u dobru i zlu.

Keith Richards i Patti Hansen

Gitarist legendarnih Rolling Stonesa svoju buduću suprugu Patti Hansen upoznao je 1979. godine, ali zavjete su razmijenili u prosincu 1983. godine, na njegov 40. rođendan. Zajedno imaju dvije kćeri, a kada su slavili 30. godišnjicu braka i Keithov 70. rođendan, glazbenik je rekao da ga je supruga držala na pravom putu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju