Christian Louboutin, Manolo Blahnik, Jimmy Choo, Gianvito Rossi, Giuseppe Zanotti, Sophia Webster… Sva su ova imena jako dobro poznata najvećim ljubiteljicama cipela.

Ovo su brendovi specijalizirani za obuću iz čijih tvornica izlaze neki od najljepših modela cipela na svijetu. Osim njih, jednako zanimljive i lijepe cipele redovito nam isporučuju i cijenjene modne kuće koje u svojim kolekcijama obavezno nađu mjesta i za obuću.

O njihovim štiklama više nema potrebe pisati – one su predmet želja mnogih dama koje bi u svojoj kolekciji voljele imati barem jedan par s nekim od ovih potpisa.

S obzirom na to da je sada sezona gležnjača pa smo odlučili istražiti kakvi se modeli nalaze u ponudi ovih brendova.

I dok su njihove štikle često vrlo ekstravagantne, gležnjače su uglavnom vrlo neutralne i nosive u gotovo svim dnevnim prigodama. Naravno, nađe se tu i posebnijih modela s efektnim ukrasima koje su idealne za posebnije prigode, ali trendseterice bi ih sigurno rado iskoristile i za svoja dnevna izdanja.

Cijene tih gležnjača uglavnom su vrtoglave, ali srećom – gledanje i maštanje je potpuno besplatno. Zato zavirite u našu galeriju i razgledajte 20 modela gležnjača slavnih brendova koje bi mnoge žene rado našle pod svojim borom.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju