Angelina Jolie njeguje prilično uniformirani modni stil u kojem prevladavaju jednobojni, klasični i vrlo nosivi odjevni komadi, poput dugih haljina, balonera i jednostavnih modela hlača. Svog prepoznatljivog looka držala se i za odlazak u kupovinu sa 16-godišnjom kćeri Zaharom.

Mama Angelina i tinejdžerica Zahara posjetile su trgovinu odjećom u Los Angelesu, a za šopingiranje s kćeri glumica je odjenula bijelo-bež kombinaciju. Bio je to osvježavajući odmak od crne koju slavna ljepotica vrlo često nosi.

Angelinin izbor bila je bijela lanena haljina maksi dužine preko koje je nosila klasični bež baloner modne kuće Louis Vuitton. Baloner, koji obično nosimo u jesenskim i proljetnim mjesecima, glumica je sparila s bijelim ljetnim natikačama na nisku širu petu. Svijetlom stajlingu Angelina Jolie dodala je još malo bijele u obliku torbice modne kuće Dior.

Slika nije dostupna Angelina Jolie: Haljina "starinskog" kroja koji mnoge žene izbjegavaju

Slika nije dostupna Baš su zakon: Gotovo savršene čizme Angeline Jolie koje ipak imaju jednu manu

Baloner i ljetne natikače definitivno nisu spoj koji viđamo na našim ulicama, ali za Los Angeles, u kojem se temperature ovih dana kreću od osam pa do 20 i više stupnjeva, takve kombinacije nisu ništa neobično.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju