Halle Berry uvijek privlači poglede svojim modnim izborima, bez obzira na to bira li ležernu odjeću za obavljanje svakodnevnih sitnica ili glamuroznu večernju haljinu za neku svečanu priliku.

Tako je bilo i na crvenom tepihu uoči 93. dodjele nagrada Oscar koje su se noćas dodjeljivale u posebnim uvjetima u Dolby Theatreu i Union Stationu u Los Angelesu, a na kojem se pojavila u ulozi prezenterice.

Iako je američka glumica samo za tu priliku skratila duge uvojke i pokazala svoju novu kraću frizuru sa šiškama, najveću pažnju privukla je njezina haljina. Na crveni tepih došetala se u raskošnoj kreaciji s potpisom dizajnerskog dvojca Dolce & Gabbana.

Lila haljina bez naramenica te s predimenzioniranom mašnom na predjelu trbuha naglasila je vitku figuru 54-godišnje Halle Berry, koja je spremno pozirala na najpopularnijem crvenom tepihu u kalendaru dodjele filmskih nagrada.

Glamurozno izdanje dopunila je s nešto decentnih komada nakita brenda Ridano, dok se cipele s potpisom Christiana Louboutina nisu ni vidjele ispod predimenzionirane tkanine.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju