Zendaya je bila zvijezda ovogodišnje dodjele nagrada Američkog udruženja modnih dizajnera (CFDA), koji je održan u New Yorku.

Američka 25-godišnja ljepotica uvijek privlači pažnju svojim odjevnim kombinacijama bez obzira na to nosi li kreacije rodno fluidne kolekcije Daya by Zendaya, koju je napravila u suradnji s Tommyjem Hilfigerom, ili haljine najpoznatijih svjetskih dizajnera, uključujući i one modne kuće Valentino, čije je zaštitno lice.

Slika nije dostupna Boginja je stigla! Spektakularna "mokra" haljina s Mostre o kojoj danas priča cijeli modni svijet

Za svoj doprinos modnoj industriji Američko udruženje modnih dizajnera Zendayi je ove godine dodijelilo nagradu za modnu ikonu. Time je postala najmlađa dobitnica ove prestižne nagrade u povijesti dodjele te se našla u društvu proslavljenih modnih ikona, poput Beyonce, Lady Gage i Naomi Campbell.

Mlada glumica i pjevačica ne libi se eksperimentirati s neobičnim krojevima i stilovima. Baš zato se pojavila na crvenom tepihu ovogodišnje dodjele u odvažnoj večernjoj kreaciji u crvenoj boji.

Slika nije dostupna Slažete li se? Izabrana je najbolje odjevena žena u 2021. godini

Nosila je kombinaciju sastavljenu od oskudnog bandeau-topa i peplum-suknje maksi kroja s visokim izrezom, koja je naglasila njezine ženstvene adute. Riječ je o neobičnoj haljini napravljenoj po mjeri s potpisom američke dizajnerice Vere Wang, koja je također prisustvovala dodjeli.

Zendaya je haljinu sparila s crvenim štiklama vrtoglavih potpetica te je izdanje upotpunila s nekoliko upečatljivih komada nakita iz Bvlgarija.

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte koje su još sve slavne dame privlačile poglede na crvenom tepihu modnih nagrada CFDA.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju