Haljine otvorenih leđa hit su svakoga ljeta. Na senzualan način razotkrivaju ovaj dio tijela, ističu preplanulu put te dopuštaju koži da diše. Omiljen su model damama u ležernim situacijama za svaki dan, a posebno za svečane prilike.

Zbog njihovog specifičnog kroja, najbolje izgledaju kada se nose bez klasičnog grudnjaka s naramenicama i kopčanjem na predjelu leđa.

Srećom na tržištu postoji nekolicina specijaliziranih komada donjeg rublja koje su napravljene upravo za takve odjevne prilike.

Slika nije dostupna Povoljna i udobna: Hit-model haljine koji dolazi u pet različitih boja

Haljine otvorenih leđa mogu se nositi i bez grudnjaka. To je odgovarajući modni izbor u situacijama kada je model napravljen od materijala koji se ne pripija uz tijelo te ne ističe ženstvene adute na očigledan način. Ili kada vam je jednostavno prevruće da biste marili za takve stvari.

Na tržištu se mogu naći lepršavi modeli maksi haljina otvorenih leđa od prirodnih materijala poput pamuka i lana. Popularni su i svileni slip modeli, a za svečanije prilike tu su i strukirane balske haljine od satena.

Slika nije dostupna Zaboravite tenisice: Sedam modela cipela od kojih se Francuskinje ljeti ne odvajaju

Mi smo zavirili u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te odabrali maksi modele haljina otvorenih leđa za svaki dan i svečane prilike koje se mogu pronaći od 123 do 1185 kuna.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju