I haljine koje ne otkrivaju ni mrvicu dekoltea mogu biti vrlo ženstvene i na ženi istaknuti ono najbolje. Upravo smo takve modele zatvorene do grla potražili u trgovinama i pronašli 15 vrlo lijepih haljina koje možete nositi na kavu, posao, a neke su prikladne i za svečanije prigode poput svadbe.

Ovoga proljeća već smo vidjeli raznorazne modele haljina, a popularne high street trgovine zaista ne oskudijevaju ponudom za svačiji stil, ukus i građu tijela. Ovoga puta zanimale su nas haljine koje ne otkrivaju dekolte te su zatvorene do grla, ali opet imaju izraženu ženstvenost i dame ih itekako vole nositi.

Ponuda takvih modela ugodno nas je iznenadila jer dolaze u različitim krojevima i dužinama, od mini do maksi, pa zaista svatko može pronaći haljinu za sebe. I kada su boje i uzorci u pitanju imate obilje izbora, od potpuno crne haljine-košulje s rasporom sa strane do predobrog prugastog modela u plavoj, zelenoj, crvenoj, narančastoj i žutoj boji koji prianja uz tijelo.

Slika nije dostupna Široke hlače s printom: 15 modela zbog kojih ćemo zaboraviti na "skinny" traperice

Želite li svoju garderobu za proljeće i ljeto, koje nam skoro stiže, obnoviti s jednom lijepom haljinom, svakako kliknite na fotogaleriju na početku teksta u kojoj ćete pronaći 15 modela zatvorenih do grla za odlazak na kavu, posao i svadbu.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju