U Los Angelesu je 27. put održana tradicionalna gala večer pod nazivom "Women In Hollywood", koju svake godine organizira magazin Elle. Jedna od slavnih dama koja je u sklopu večere dobila priznanje za svoja postignuća u filmskoj industriji bila je i Halle Berry.

Ne mogu vam objasniti koliko mi znači biti u ovoj prostoriji sa svima vama i osjetiti našu ženstvenost, koja je tako opipljiva i stvarna. Gledajući vas, zahvaljujući vama, i ja sam mogla sanjati svoje snove. Uzmimo trenutak i kako bismo zahvalili muškarcima. Svaka dobra žena iza sebe ima dobrog muškarca koji zna da je ona ta koja pokazuje put. Drage dame, slijedite i dalje svoju zvijezdu Sjevernjaču i nastavite inspirirati žene diljem svijeta, kazala je Halle u svojem govoru.

Slavna 55-godišnjakinja na večeru je došla u društvu svojeg dečka, 51-godišnjeg američkog glazbenika Vana Hunta.

Očekivano, Van nije mogao maknuti pogled sa svoje predivne partnerice, koja je izgledala senzacionalno u haljini boho stila. Odabrala je model brenda Dundas, iza kojeg stoji norveški dizajner Peter Dundas.

Peter je karijeru započeo 1992. kao asistent Jeana Paula Gaultiera. Sedam godina radio je kao umjetnički direktor u modnoj kući Emilio Pucci, u kojoj je razvio svoju ljubav prema upečatljivim uzorcima i bojama.

Efektna i upečatljiva bila je i haljina koju je nosila Halle, a kombinirala ju je s neutralnim crnim štiklama. Boho dojam dodatno je pojačao raznovrsni nakit kojim je Halle nadopunila svoje izdanje.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju