Halle Berry nosila je pripijenu metalik haljinu u srebrnoj boji na jednom balu u Los Angelesu, koja je razotkrila trbuščić na uvijek fit američkoj glumici


Halle Berry
bila je jedna od važnih uzvanica na 16. tradicionalnom Chrysalis Butterfly balu, koji je održan u Los Anglesu, a koji prikuplja novac za siromašne građane i beskućnike.

Za ovu priliku američka je glumica odabrala srebrnu metalik haljinu iz ovogodišnje proljetne kolekcije Gosije Baszynske koja joj je pristajala poput druge kože.

Slavna pedesetogodišnjakinja na crvenom je tepihu gladila zaobljeni trbuščić zbog čega su se mnogi zapitali nalazi li se u blaženom stanju.
Nagađanja su postala tako jaka da je lijepa mama devetogodišnje Nahle i trogodišnjeg Macea odlučila progovoriti o tome i na svojem Instagram profilu.

Postavila je pitanje: "Zar djevojka ne može pojesti hamburger i krumpiriće?" Tako je dala do znanja da je fast food krivac za njezin zaobljeni trbuščić, a ne trudnoća.

 

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on


Zavirite u našu galeriju i pogledajte neka od najboljih balskih izdanja Halle Berry, a zatim provjerite koje su poznate mame rodile u 40-ima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju