Nakon dvije godine stanke zbog pandemije, u Kaliforniji se napokon održava Coachella, jedan od najvećih i najpopularnijih glazbenih i umjetničkih festivala na svijetu.

Glavna zvijezda prvog vikenda Coachelle bio je britanski glazbenik Harry Styles. Publiku je oduševio izvedbama svojih hitova te premijernim izvođenjem dvije nove pjesme Boyfriends i Late Night Talking, a pravu ludnicu izazvao je kada je na pozornicu pozvao legendarnu country i pop divu Shaniju Twain.

Ovo je posebna noć za mene. Ova dama naučila me pjevati dok sam kao dijete sjedio u autu sa svojom majkom i slušao je. Također me naučila da su muškarci smeće, našalio se Harry i poručio Shaniji da će joj zauvijek biti zahvalan na uspomenama koje je stvorio zahvaljujući njoj.

Potom su zajedno otpjevali njezine hitove Man! I Feel Like a Woman! i You're Still the One.

Međutim, nakon koncerta na društvenim mrežama nije se raspravljalo samo o ovom velikom glazbenom iznenađenju. Tema rasprava bila je i Harryjeva odjevna kombinacija.

Već smo navikli na to da ovaj 28-godišnjak pomiče granice muške mode, a to je napravio i na Coachelli. Naime, nastupao je u šljokičastom modelu kombinezona s dubokim dekolteom kakav češće viđamo na slavnim damama nego na muškarcima.

Očekivano, društvene mreže gorjele su od komentara na račun ovog blještavog izdanja. Kombinezon mu pristaje bolje nego većini žena, ni ja ga ne bih tako dobro nosila, konstatirala je jedna od obožavateljica koja je pohvalila Harryjev novi modni eksperiment.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju