Toplije vrijeme izmamilo je šetače na ulice hrvatskih gradova, te inspiriralo zanimljivo modne igre. S obzirom da su temperature tijekom dana iznimno visoke, te naglo padaju nakon zalaska sunca, najbolje je odijevati se slojevito.

To je najbolje pokazala na svojem primjeru modna influenserice i blogerica Anđela Rončević koju je naš fotograf uhvatio svojim objektivom na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu.

Anđela se odlučila za jednostavno, ali vrlo efektno i elegantno izdanje kojim je dominiralo dobro krojeno odijelo delikatnog kariranog uzorka u maslinastozelenoj boji. Ispod odijela nosila je predimenzioniranu bluzu i bijeli pleteni prsluk, a sve zajedno začinila popularnim čizmama.

Slika nije dostupna Prva štikla Zadra: Čizme do bedara uz koje su i tri obična komada dovoljna za top dojam

Riječ je robusnom modelu polu-čizama s povišenim i nazubljenim potplatima koji su već neko vrijeme nezaobilazan dio street style kombinacija bez obzira kombiniraju li se s mini suknjama, skinny trapericama ili lepršavim haljinama.

Hrvatska influenserica izdanje je zaokružila s nekoliko pomno odabranih komada nakita, crnom torbicom i sunčanim naočalama kojim je skrivala pogled od znatiželjnih prolaznika.

Slika nije dostupna Brineta iz Zagreba: Obožavane tenisice koje će vrlo brzo zavladati hrvatskim ulicama

Zavirili smo u hrvatske trgovine i pronašli nekoliko modela popularnih čizama po uzoru na Anđelu Rončević.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju