Internetske trgovine poput Amazona znaju biti prave riznice odličnih modnih komada. No, ponekad je izazovno među jako velikom ponudom pronaći najbolje opcije.

Srećom, kada neki proizvod oduševi žene, počnu se nizati petice i on nađe svoj put do šire publike. To se sada dogodilo s hlačama s Amazona koje je više od 1000 kupaca ocijenilo čistom peticom.

Hlače brenda Grace Karin olovka-kroja imaju visoki, elastični struk, džepove na prednjoj strani i, kako kažu i njihovi tvorci, odlične su za razne prigode. Možete ih nositi na posao, spojeve, proslave, večeru s prijateljicama i u bilo kojoj drugoj prigodi.

Slika nije dostupna Najtraženije: 10 kultnih haljina koje žene žele u svom ormaru

Zgodan detalj je i pojas oko struka koji se veže u mašnu, a veliki plus je činjenica da dolaze u cijelom nizu različitih boja, tako da svatko može pronaći onu koja mu najviše odgovara. Osim toga, možete odabrati model s mašnom na gležnjevima i onaj bez nje.

Cijena hlača je 21,99 funti (191,31 kn).

Ove hlače su čudesne. Udobne su, lijepo prate liniju tijela, ali nisu uske. Laskaju figuri, jedan je od komentara.

Što da kažem. Izgledaju elegantno i otmjeno. Nosim ih sa sakoom i dobivam gomilu komplimenata. Sigurno ću naručivati i druge boje, još je jedna pohvala.

Slika nije dostupna Tako ugodne i ne stišću: 12 modela proljetnih hlača udobnih poput spavaćica

Većina žena slaže se u tome da se radi o hlačama koje laskaju svim figurama, pa mnoge ne staju na samo jednom modelu, nego naručuju i druge boje. Zaljubljenice u modu oduševljene su i svestranošću tog modela koji odlično izgleda uz košulju i štikle, ali i uz običnu majicu i tenisice.

Ja sam uvijek skeptična oko kupnje preko interneta, ali naručila sam ove hlače i nadala se najboljem. I moram reći da su lijepe. Savršeno pristaju i ne izgledaju jeftino, još je jedan komentar na hlače s Amazona, koje možda postanu i omiljeni dio vaše proljetne garderobe.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju