Zoran Milanović prisegnut će za hrvatskog predsjednika 18. veljače na Pantovčaku. Na skromnoj inauguracijskoj svečanosti uz njega će biti supruga Sanja Musić Milanović čijem će se odjevnom stilu za taj važan događaj također dati velika pažnja.

 

Zanimljivo je da su neke od najpoznatijih prvih dama na inauguraciji nosile plavu bojuJacqueline Kennedy Onassis, Melania Trump, Brigitte Macron i Laura Bush. Jackie Kennedy za inauguraciju svog supruga John F. Kennedyja izabrala je plavi kostim Olega Cassinija, dizajnera koji se tada tek probijao u modnom svijetu, a američka prva dama imenovala ga je za svog glavnog dizajnera tijekom života u Bijeloj kući.

Na inauguracijskoj svečanosti uz Zorana Milanovića bit će supruga Sanja Musić Milanović čijem će se odjevnom stilu za taj važan događaj također dati velika pažnja

Melania Trump dobila je brojne pohvale za svoj damski outfit s potpisom modnog dizajnera Ralpha Laurena. Odjenula je haljinu i jaknicu baby plave boje izrađene od najfinijeg kašmira, a ta kreacija mnoge je podsjetila upravo na elegantni šik stil kakav je obožavala Jackie O.

Ralph Lauren bio je omiljeni dizajner i drugih prvih dama te je odijevao i Michelle Obamu, Nancy Reagan i Betty Ford. Lauren je odijevanje prvih dama Sjedinjenih Američkih Država doživljava kao čast i odgovornost.

Slika nije dostupna Predsjednice na inauguracijama: Detalj kojim se istaknula Kolinda Grabar-Kitarović

Jackie Kennedy Jackie Kennedy: Najtužniji ružičasti kostim koji je obilježio povijest

Michelle Obama, mnogima omiljena američka prva dama, za inauguraciju svog supruga Baracka Obame odabrala je haljinu i kaputić limun žute boje kubanske dizajnerice Isabel Toledo. Njezin outfit dobio je dosta loših kritika jer se mnogima nije svidio, kao ni njezine zelene cipele s potpisom miljenika holivudskih zvijezda Jimmyja Chooa koje je Michelle uskladila s rukavicama.

Inauguraciju novoizbaranog predsjednika Zorana Milanovića, koja će se održati 18. veljače s početkom u 12 sati pratite uživo na Novoj TV i Dnevnik.hr-u.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju