Napokon nam je stigla veljača i iako smo svjesni da još malo moramo pričekati službeno i pravo proljeće, mislima smo odmah otputovali u prve proljetne dane. Tada ćemo, u skladu s vremenskim promjenama, čizme i gležnjače zamijeniti tenisicama.

Svaka sezona donese neke favorite kada su u pitanju novi modeli, ali sudeći prema najavama modnih znalaca, ove sezone ne bi trebalo biti puno iznenađenja. U nastavku saznajte kojim se to tenisicama predviđa velika popularnost.

MINIMALISTIČKI MODELI

Što jednostavnije, to bolje. Pogotovo po pitanju boja. U igru se opet vraćaju tenisice u vjerojatno najpopularnijoj boji – bijeloj. Nije to nikakva novost za proljeće na ulicama hrvatskih gradova, u kojima najčešće prevladavaju upravo bijeli minimalistički modeli. S obzirom na to koliko su neutralni i svestrani, njihova popularnost nikoga ne začuđuje.

RETRO MODELI

Mnogi slavni brendovi posljednjih godina posljednjih godina opet su lansirali svoje stare poznate modele ili im jednostavno podarili novi izgled. Bez obzira na to koja vam je varijanta draža, ovog proljeća nećete pogriješiti ako posegnete za retro modelima tenisica koji će vas s prvim korakom vratiti u neka prošla vremena.

PLATNENI MODELI

Platnene tenisice također imaju svoje vjerne obožavateljice, ali posljednjih sezona nekako su pale u drugi plan zahvaljujući mnoštvu drugih čvršćih modela. Ako vam vremenske prilike to dopuste i proljeće sa sobom ne donese previše kiše, iskoristite ga za nošenje platnenih tenisica s kojima ćete biti u trendu.

Najviše mi se sviđaju...

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju