Stiglo nam je veliko zahlađenje, a s njim i tradicionalno kopanje po ormaru u potrazi za toplijim odjevnim komadima koji će nas ugrijati tijekom vjetrovitih i kišnih jesenskih dana.

Naravno, još nas čekaju i zimske temperature pa nećemo odmah posegnuti za najtoplijim komadima. Upravo je zato sada savršena prilika da posegnete za - prslucima.

Pleteni prsluci bili su pravi hit prošle jesensko-zimske sezone i pronašli su svoje mjesto u ormarima mnogih ljubiteljica mode.

Neki nisu ni morali u kupovinu nego su samo trebali zaviriti u ormare svojih mama i tamo su sigurno pronašli neki stari prsluk jer je ovaj komad bio vrlo popularan u sedamdesetima i osamdesetima.

Sviđaju li vam se prsluci?

glasova:

Posljednjih sezona doživljava pravu renesansu zahvaljujuću pojavljivanjima u kolekcijama brojnih slavnih modnih kuća, a prihvatili su ga i komercijalni modni brendovi koji su odmah uvrstili prsluke i u svoju ponudu.

Pleteni prsluk može izgledati sjajno u svim varijantama, i ležernim i elegantnijim. Ne trebamo posebno napominjati koliko se dobro slaže s običnim trapericama i majicama, ali slobodno ga iskombinirajte s nekom suknjom i elegantnom bluzom uz komad efektnog nakita i dobit ćete sjajno elegantno izdanje.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju