Kako bismo pobliže otkrili horoskop na zabavan, ženski i ''modno osviješten'' način, upoznat ćemo svakog od znakova u drugačijem svjetlu. Kakve smo prijateljice, kako kupujemo i kakve parfeme volimo – donosimo vam svaki mjesec, a u kolovozu otkrivamo kakve su žene djevice.

Predana, snalažljiva, diskretno duhovita, marljiva, praktična, razborita, skromna, sramežljiva, precizna – sve je to žena rođena u horoskopskom znaku djevice. Njezina je životna misija biti heroj i obarati druge ljude s nogu znanjem i intelektom. Djevicom vlada planet Zemlja, zbog čega je praktična i svoje misli bazira na stvarnosti, a ne na mašti. Kroz život hoda s nogama čvrsto na zemlji koračajući graciozno i nježno u svojoj razboritoj stvarnosti.

Predana, snalažljiva, duhovita, marljiva, praktična, razborita, skromna, sramežljiva - to je žena Djevica

Orijentirana na detalje, ona je ''žena dinamit'' koja doslovno misli na sve i na koju se uvijek možete pouzdati. Svemu pristupa sistematski te voli planirane rutine. Slobodno vrijeme najradije provodi u dugim šetnjama u prirodi ili radeći u vrtu. Njezina je velika vrlina da uvijek i svugdje dolazi na vrijeme. Može se činiti hladnom i odsutnom, ali zapravo je sramežljiva i neodlučna.

Seks & veze
Potpuno predana kada je u vezi, djevica je pouzdana i lojalna te važe svaki detalj prije nego se nekom obveže. Radije će biti sama nego s pogrešnom osobom – ona ne traži samo onog pravog, ona traži onog savršenog. To ne znači da traži nekog tko je savršen (jer takav čovjek ne postoji), nego nekog s kime će se savršeno slagati. Detalji su joj važni i u ljubavi, pa od svog partnera očekuje ''začine'' poput cvijeća, mirišljavih svijeća i predigre u spavaćoj sobi.

Slika nije dostupna Ponosne, strastvene, teatralne: Otkrijte sve o ženama lavovima

Skromna i konzervativna u mnogim područjima života, djevica nije sklona velikim eksperimentiranjima u krevetu (iako tu mogućnost ne treba potpuno isključiti) te voli da partner preuzme inicijativu. Stroga prema samoj sebi, važna joj je partnerova potvrda da u krevetu sve radi dobro. Najbolje se slaže sa škorpionom, blizancima, rakom, bikom i jarcem.

Prijateljstvo
Pouzdana i uvijek od pomoći, prijateljica djevica bit će tu za svaki važan događaj u životima svojih prijatelja. Također, nikada neće zaboraviti rođendane osoba koje su joj važne. Njezina kritična priroda i praktična osobnost čine je prijateljicom koja zna dati odličan savjet, ali samo kada je tražen jer ona se ne ''petlja'' samoinicijativno u tuđe stvari.

Kada joj se žele zahvaliti na pomoći, njezini prijatelji trebali bi to napraviti na diskretan način. Djevice su skeptične prema velikim gestama i glasnim iskazivanjima emocija. Više cijene jednostavne i tiše iskaze zahvalnosti.

Izgled
Mladenačko ovalno lice, oštar i iskričav pogled koji analizira, duži nos, veliki, široki osmijeh, nježna brada, vitka linija, četvrtasta ramena, mala stopala fizičke su karakteristike djevice. Kosa je obično smeđa, a oči sive ili boje lješnjaka.

Gornji dio glave obično je primjetno veći, što se povezuje s izrazito intelektualnim umom. Njezina vanjština općenito je upečatljiva i Djevice se nose vrlo dobro. Najveći fizički adut djevice jest njezin dugi, vitki, seksi trbuh.

Stil
Profinjenost i bezvremenska odjeća zakoni su kojih se djevica nepokolebljivo drži. Obožava outfite u kojima će s posla moći otići na ručak, večeru ili u večernji izlazak. Taj otmjeni znak ne izlazi iz kuće bez dezodoransa jer uvijek želi odisati svježinom. Koliko se zapravo brine o svom izgledu, diskretna i samozatajna djevica ne želi otkrivati svima.

Prijateljice na ljetovanju Blizanac na mobitelu, ovan u vodi: Urnebesni opis 12 horoskopskih znakova na ljetovanju

Zemljane boje poput sive i žutosmeđe te mornarsko plava omiljene su joj boje. Njezina garderoba puna je praktičnih i sofisticiranih komada, a otmjeno će isfurati i najležernije odjevne kombinacije. Ne voli ništa ekstremno, već jednostavno, praktično, suptilno i prilagodljivo. Nakit mora nadopunjavati kompletni izgled i podignuti ga.

Stil kupovine
Perfekcionistička narav djevice posebno se očituje u šopingu. Ona pažljivo provjerava je li s artiklom koji joj se sviđa sve u redu, a njezinu istančanom oku ništa ne može promaknuti. Kada kupuje, lako je možete zateći na odjelu zdrave hrane jer djevica pazi na prehranu i svoju vitku liniju.

Stilska ikona
Djevica se naziva čuvaricom kvalitete, a tim riječima može se opisati i nepogrešivo sofisticirani stil 31-godišnje američke glumice Blake Lively. Uvijek kad se pojavi u javnosti, svaki detalj na njoj je besprijekoran, a iz njezinih odjevnih izbora jasno se ističe istančani ukus. Nemarno odjevenu nikad nismo vidjeli ni Beyonce, također rođenu u tom znaku. Od slavnih dama rođenih u znaku djevice treba istaknuti i glumice Salmu Hayek i Cameron Diaz.

Parfem savršen za djevicu profinjen je, a miris čist i otmjen s aromom karamele i kruške. Odličan izbor bit će Narciso Rodriguez eau de parfum, d'Armanijev IDOLE, Viva la Juicy Juicy Couturea i Pradin Candy.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju