Svaki horoskopski znak ima svoj specifični karakter, ali i stil odijevanja. Neke znakove lako je uočiti zbog njihovog upadljivog modnog izričaja, a drugi vole jednostavnije i nenametljive modne ideje. Zabavite se i pronađite odjevnu kombinaciju koju su vam iz ormara složile zvijezde

OVAN

Kada je u pitanju moda, vi ste kreativni. Vaš prvi odabir definitivno neće biti vrišteći uzorak ili izazovna mirko minica. Imate drugačiji pristup kada birate odjeću i draži su vam klasični komadi koje kombinirate na neobičan način i naposljetku stvorite izdanje u svom prepoznatljivom stilu.

BIK

Udobnost vam je na prvom mjestu, ali to ne znači da ne želite izgledati dobro. Obožavate svoje dobre stare omiljene traperice, ali sparit ćete ih s kul tenisicama koje će svima odmah upasti u oko. Uvijek uspijevate unijeti osobni potpis u svaku kombinaciju, ali nikada ne izgledate neprirodno u njoj.

BLIZANCI

Stil odijevanja vjerno odražava vašu samouvjerenost i 'podvojenu' osobnost vašeg znaka. Odabrat ćete neutralnu malu crnu haljinu, ali kombinirat ćete je sa 'statement' modnim dodacima kojih nikada ne može biti previše, ako se vas pita. Nemoguće je opisati vaš stil jer se odijevate sukladno sa svojim raspoloženjem.

RAK

Obožavate sofisticirane odjevne komade koji nikada ne izlaze iz mode. Vaš stil odlikuju klasični krojevi, a u vašem ormaru nema kričavih boja nego samo umjerenih poput sive, crne, bež ili tamno crvene. Vi ste pravo oličenje klasične ženstvenosti.

LAV

Uvijek ste u centru pažnje zahvaljujući svojoj snažnoj osobnosti koja izlazi na vidjelo i kroz vaš stil odijevanja. Razigrani ste, volite modne izazove i ne nedostaje vam samopouzdanja pa ćete bez problema odjenuti najblještaviju mini haljinu i spariti je s jednako upečatljivim štiklama i torbicom.

DJEVICA

Praktičnoj Djevici kod odijevanja je važna funkcionalnost pojedinih odjevnih komada i modnih dodataka. Volite damske komade. Ponekad ćete rado ćete odjenuti nešto s trunkom seksipila, ali nikada za dnevne prigode. Za vas sve ima svoje mjesto i vrijeme pa tako i odjeća.

VAGA

Slično kao i Ovan, volite klasične komade u neobičnoj kombinaciji, ali ipak ste puno hrabriji kada je u pitanju kombiniranje uzoraka i materijala. Ponekad volite ići u krajnost pa ćete jedan dan nositi vrlo ženstvenu haljinu, a drugi dan odabrati hlače i sako inspirirani muškom modom.

ŠKORPION

Mnogi bi pomislili da je strastvena Škorpionka stvorena za vatreno crvenu haljinu, ali ona će radije komade s prigušenim seksipilom. Imate svoj stil i držite ga se, a najčešće ga odlikuje senzualnost i otmjenost. Iz kuće rijetko izlazite bez ubojitih štikli koje su često vaš zaštitni znak.

STRIJELAC

Vaš stil može se opisati kao vrlo uglađen. U pravilu obožavate svijetle boje, ali kada je u pitanju ludi uzorak posegnut ćete za svim mogućim bojama. Upravo je odjeća s upečatljivim uzorkom ono što ćete najprije primijetiti u trgovinama i poželjeti u svom ormaru.

JARAC

Rođeni ste za poslovnu eleganciju. Vrijedna Jarčica obožava stroge poslovne kombinacije i nosit će odijelo onako kako to ne može niti jedan drugi znak. U dnevnim prigodama odlikuje vas jednostavnost, a u večernjim ćete posegnuti za sofisticiranim klasičnim komadima.

VODENJAK

Hrabro kombinirate boje i uzorke koje se nitko ne bi usudio staviti na sebe. Vi se ne odijevate za druge ljude nego za sebe i nosit ćete ono što vas čini sretnom, što god drugi mislili o tome. Inovativni ste, razigrani i skoro pa nema kombinacije u koju nećete ubaciti neku hrabru boju s koje drugi neće moći skinuti pogled.

RIBA

Vi ste sanjarska i romantična duša, a to jasno odražava i vaša odjeća. Volite boemski stil odijevanja, lepršave komade, mekane materijale – sve u čemu ćete se osjećati kao da lebdite na oblaku.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju