Kada su torbe u pitanju najčešće izabiremo onaj stil koji najbolje odgovara našim potrebama i ukusima. Tako poslovni tip traži strukturu, dok netko tko je stalno u pokretu odabrat će torbu u koju stanu sve potrepštine, a koja je i dalje lagana. Zabavite se i provjerite koji bi stil torbe najviše odgovarao vašem znaku.

1. Ovan

Ovan je znak poznat po svojoj energičnosti i odlučnosti te tako treba i torbu koja će biti u skladu s time. Tako je strukturirani tip torbe poput npr. satchel modela u tamnoj boji pun pogodak.

2. Bik

Kvaliteta i praktičnost su osobine koje bik cijeni u svim životnim aspektima pa tako i modi. Voli mekše modele u svijetlim nijansama.

3. Blizanci

S jedne strane, blizancima treba torba za svakodnevnu upotrebu, a s druge strane ona mora biti uočljiva. Model klasičnog dizajna u jarkoj boji savršen je za dvostruku osobnost ovog znaka.

Slika nije dostupna Modni horoskop: Kako izgleda idealna ljetna kombinacija za svaki znak?

Slika nije dostupna Horoskop: Koja je modna kuća stvorena za vaš znak?

4. Rak

Rak je modni tradicionalist i uvijek će prije odabrati klasičnu torbu nego neki model po posljednjoj modi. Isto vrijedi za boje i uzorke, u obzir dolazi samo ono što će se nositi iz sezone u sezonu.

5. Lav

Lav je uvijek veseo i s osmijehom na licu, pa tako onda njemu najbolje odgovara torba neobičnog dizajna koja je jednako praktična i osebujna.

6. Djevica

Ozbiljna djevica jako cijeni organiziranost i profesionalnost. Čvrsta torba koja je primjerena za posao i svakodnevnu uporabu u svevremenskoj boji poput npr. smeđe savršen je odabir za nju.

7. Vaga

Vaga će se možda malo teže odlučiti između strukturirane torbe samo s ručkama ili slatke torbe koja se nosi preko tijela. No, zlatna sredina, odnosno strukturirana torba koja ide preko tijela čini se idealnom opcijom.

8. Škorpion

Škorpioni vole modne trendovi, ali ne robuju im. Među trendi modelima torbi jako dobro znaju prepoznati one koji će se nositi nekoliko sezona i upravo će takav model i odabrati.

9. Strijelac

Pustolovni duh strijelca čini spremnim na svaku promjenu i nenadani izazov. Tako je onda elegantni ruksak idealan odabir za ovaj znak.

Obožavane štikle leptirice Sophije Webster Kakve ljepotice! 20 štikli o kojima žene još uvijek sanjaju

Torba Chanel 15 torbi o kojima žene sanjaju već desetljećima

10. Jarac

Jarac je tradicionalist kojemu treba sofisticirana, klasična torba i svevremenska torba.Takav model u crnoj boji odgovarat će svakom outfitu za koji se ovaj znak odluči.

11. Vodenjak

Odvažni i eklektični, vodenjaci vole privlačiti pažnju svojim kombinacijama pa je za njih stvorena svaka efektna i upečatljiva torba koja pomiče modne granice.

12. Ribe

Ribe su često ljubiteljice pomalo boemskih kombinacija i odgovarat će im takav stil torbe. Takošer vole pomalo romantične modele u nježnim nijansama koje će takođr biti dobar odabir.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju