Horoskop sve otkriva o nama, pa tako i naše preferencije po pitanju mode. Tako je, na primjer, na temelju osobnosti svakog znaka lako ustanoviti koji su njihovi idealni odjevni komadi. Danas vam donosimo pregled zimskih kaputa po horoskopskom znaku i galeriju prekrasnih modela cijenjenih modnih kuća o kojima sanjarimo.

 

OVAN

Za kreativne pripadnice ovog vatrenog znaka sjajan odabir definitivno su kaputi u jarkim i živim bojama koje će naglasiti vašu vatrenu osobnost.

BIK

Ženama bikovima sjajno će pristajati kaputi udobnog kroja u zemljanim nijansama. Posegnite za klasikom ženskog ormara - bež kaputom.

BLIZANCI

U svoj ormar možete spremiti najotkačenije modele. Po prirodi samouvjerene, isfurat ćete razne kombinacije uzoraka i boja.

RAK

Potpuna suprotnost blizancima su žene rakovi. Kod njih u obzir dolazi samo vječna elegancija i sofisticirani kaput u neutralnim bojama.

LAV

Lavice vole zanimljive modele kaputa, pomalo pomaknutu klasiku, pa će odabrati model neuobičajenog kroja.

DJEVICA

Praktičnim djevicama najvažnije je da se radi o toplom modelu udobnog kroja u koji će se moći zabundati kada zapuše sjeverac.

VAGA

Vage vole klasične krojeve, ali zato će dati mašti na volju kada su u pitanju boje.

ŠKORPION

Za najstrastveniji horoskopski znak logičan je odabir kaput u najvatrenijoj boji - crvenoj.

STRIJELAC

Ljubav prema svijetlim bojama vole iskazati i u zimskim kombinacijama, pa će posegnuti za modelom u pastelnoj nijansi.

JARAC

Strogi krojevi i oštre linije stvoreni su za ovaj znak. Naravno, neutralna crna boja uvijek se nameće kao njihov omiljen izbor.

VODENJAK

Pripadnice ovog znaka vole najhrabrije modele kaputa. Što otkačenije - to bolje.

RIBA

Sanjive ribe stvorene su za romantične kapute u nježnim nijansama.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju