Dame rođene u horoskopskom znaku bika vole dobru odjeću i na glasu su kao osobe koje umjesto kvantitete preferiraju kvalitetu.

Prilikom odijevanja uvijek prednost daju osjećaju udobnosti, ali istovremeno žele izgledati sjajno i itekako znaju odabrati odjevne komade s kojima će postići željeni izgled. Razumiju i važnost dobrog kroja pa vode računa o tome da im odjeća pristaje kao salivena te u svakom trenutku laska njihovoj figuri.

Dame rođene u horoskopskom znaku bika vole dobru odjeću i na glasu su kao osobe koje umjesto kvantitete preferiraju kvalitetu

U ormaru tipične pripadnice znaka uvijek će se naći kostim ili odijelo šivano po mjeri jer ova žena zna da odjeća koja savršeno pristaje nikad neće izaći iz mode. Praktične, otmjene i s puno ukusa, žene bikovi prije će izabrati cipele na ravnu petu s diskretnim ukrasom na njima nego štikle te besprijekorno sašivene hlače prije nego mini suknju.

Njihova suptilnost jasna je i u izboru boja koje preferira, redom neutralne i pastelne poput bež, boje bjelokosti i kaki sa smeđim ili zlatnim akcentima. Međutim, odlično joj stoje i ružičasta i zelena.

Slika nije dostupna Čuvat će vaše tajne: Zašto je dobro imati prijateljicu rođenu u znaku bika

Iako preferiraju svevremenske, praktične i funkcionalne komade u decentnim nijansama napravljene od udobnih materijala, često posegnu za kvalitetnim trendi komadima koje uspješno kombiniraju s obožavanim klasicima iz svog ormara i svakoj kombinaciji daju svoj osobni pečat.

Srce Horoskop: Kako osvojiti, voljeti i zadržati "najpitomiji" znak?

Žena bik u kupovinu će uvijek ići planirano i neće ''bezglavo'' lutati dućanima, već će ići u one markirane u kojima već zna da će pronaći odjeću po svom ukusu. Pri tome će dobro proučiti od kakvih je materijala ta roba izrađena jer jeftina sintetika ne dolazi u obzir. Imaju i jednu simpatičnu naviku – mirišu materijale kako bi bile sigurne da su prirodni i kvalitetni.

Žene rođene u znaku bika po prirodi su vrlo otmjene, a to se očituje i u njihovu stilu. U galeriji provjerite koje odjevne komade i dodatke pripadnice ovog horoskopskog znaka imaju u svom ormaru.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju