Kada biste imali priliku upotpuniti svoju garderobu odjevnim komadima najpoznatijih svjetskih modnih kuća, koju biste od njih odabrali? U nastavku saznajte koju vam modnu kuću preporučuju zvijezde.

1. OVAN - Versace

Odvažne kreacije ove modne kuće prava su suvremena kombinacija senzualnosti, umjetnosti i rock 'n' rolla. Baš kao i ovnovi, dizajn Versacea u sebi nosi dozu buntovništva, snagu i spontanost.

2. BIK - Louis Vuitton

Bikovi cijene udobnost i svevremensku klasiku. Upravo je zato modna kuća Louis Vuitton stvorena za njih. Njihova je odjeća jednostavna, ali iznimno elegantna i žene u njoj izgledaju moćno.

3. BLIZANCI - Giorgio Armani

Neutralni komadi u kombinaciji s daškom luksuza. Tako glasi modna filozofija blizanaca, potpuno u skladu s „podvojenošću“ tog znaka i dizajnom modne kuće Armani. Njihove kolekcije prepune su klasičnih ready-to-wear komada napravljenih od luksuznih i upečatljivih materijala.

4. RAK - Givenchy

Račice su oličenje sofisticiranosti pa bi im sjajno pristajale kreacije modne kuće Givenchy koje odišu aristokratskom elegancijom. Diskretna odvažnost u kombinaciji s klasičnim krojevima provjeren su recept za uspjeh tog brenda idealnog za sve pripadnice ovog znaka.



5. LAV - Valentino

Lavicama ne smeta velika količina pažnje, a nju bi sigurno dobile u Valentinovoj haljini legendarne crvene boje koja tako dobro stoji tom vatrenom, samopouzdanom i razigranom znaku.

6. DJEVICA - Tom Ford

Djevice se uvijek ističu po svojoj nenametljivosti. Takve su i kreacije modne kuće Tom Ford, pune prigušene nenametljive senzualnosti zbog koje uspijevaju doći u prvi plan čak i pored "golih" haljina.

7. VAGA - Saint Laurent

Vage voli klasičnu odjeću s dodatkom odvažnosti. Zato bi im sjajno pristajale kreacije iz kolekcija modne kuće Saint Laurent prepune klasičnih ženskih komada s neočekivanim uzorcima, materijalima i teksturama.

8. ŠKORPION - Dolce & Gabbana

Škorpionke odlikuje strastvena osobnost pa ne čudi to što su za njih stvoreni odjevni komadi modne kuće Dolce & Gabbana. Njihove kreacije ženstvenih krojeva protkane su strašću.

9. STRIJELAC - Gucci

Strijelci su zaljubljeni u šarenilo i nema tih boja koje ne znaju iskombinirati. Zato bi teško odoljeli kreacijama modne kuće Gucci. Ekstrovertiranost, optimizam i entuzijazam odlikuju pripadnice tog znaka, ali i Guccijeve komade.

10. JARAC - Chanel

Modna kuća Chanel sinonim je za sofisticiranost i eleganciju koja sjajno pristaje vrijednim jarčicama. One bi u svom ormaru sigurno rado vidjele neki klasičan Chanelov kostim ili malu crnu haljinu stvorenu za sve prigode.

11. VODENJAK - Fendi

Samopouzdane pripadnice ovog znaka odjenut će ono što se nitko drugi ne bi usudio pa su jedinstvene i pomalo ekscentrične kreacije modne kuće Fendi kao stvorene za njih.

12. RIBA - Christian Dior

Nježne i emotivne ribe svoju osobnost najbolje će izraziti romantičnim i ženstvenim kreacijama modne kuće Christian Dior, koje će ih vizualno pretvoriti u sanjive boginje.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju