Ljeto samo što nije stiglo, a to posebno veseli ljubiteljice haljina koje jedva čekaju prvu priliku da iz ormara izvuku svoje lepršave ljepotice i u njima se napokon prošeću gradom.

Velika ljubiteljica haljina je i naša glazbena diva Nina Badrić, koju često možemo vidjeti u predivnim ženstvenim modelima. Takva je i haljina s fotografija koje je Nina podijelila na Instagramu sa svojim pratiteljima.

Ususret ljetu, napisala je pjevačica uz fotografije na kojima nosi prekrasnu narančastu haljinu. Model s kratkim rukavima i V-izrezom na leđima ima i mali izrezani detalj koji dodatno doprinosi senzualnosti haljine. To su primijetili i njezini obožavatelji koji su pohvalili odabrani model.

Hrvatska Monica Bellucci, napisala je jedna pratiteljica. S obzirom na to da za nošenje odjeće u tako jarkoj i upečatljivoj boji uistinu treba doza odvažnosti, takav model stvoren je za dive koje se u centru pažnje osjećaju samouvjereno.

S obzirom na Ninin osmijeh ne sumnjamo da se osjeća fantastično u njoj, a danas ima još jedan dodatni razlog za veselje. Naime, u podne premijerno izlazi njezin novi singl Ja još uvijek imam istu želju te videospot za istu pjesmu.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju