S popuštanjem epidemioloških mjera, u Ujedinjenom Kraljevstvu ponovno su se otvorili i muzeji. Tu priliku iskoristila je i Catherine Middleton posjetivši Muzej Victoria & Albert u Londonu. Ondje je razgovarala s direktorom muzeja Tristramom Huntom koji je vojvotkinju proveo kroz muzej.

Za ovu kraljevsku dužnost s kulturnim predznakom Catherine Middleton odlučila se za decentnu eleganciju te je odjenula crvenu haljinu s crnim kariranim uzorkom dizajnerice Alessandre Rich. Haljina pomalo retro stila ima veću kragnu, rukave na lagani puf i kopčanje na gumbe. Kroj vrlo laska atletskoj građi tijela 39-godišnje vojvotkinje jer naglašava struk i bokove s obzirom na to da je na tom dijelu uzak te prati liniju tijela.

Slika nije dostupna Catherine Middleton: Torbica koja neke žene nervira, a drugima je baš slatka

Slika nije dostupna Catherine Middleton: Izlazak u čizmama kojima je vojvotkinja vjerna već 17 godina

I kada je riječ o obući, vojvotkinja od Cambridgea odlučila se za žensko ime, dizajnericu Jennifer Chamandi. Crne salonke s tankom potpeticom od 10,5 centimetara izrađene su od fine brušene kože i ukrašene zlatnom kopčom "Eye of the Needle" koja je zaštitni znak britanske dizajnerice libanonskog porijekla. Cijena ovih luksuznih štikli, a riječ je o modelu Lorenzo 105, iznosi 580 funti (oko 5046 kuna).

Za završni dojam sofisticiranosti Catherine je svom outfitu dodala malu crnu torbicu-pismo te zlatni nakit u obliku okruglih naušnica i tankih lančića.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju