Neki prostori za život stvoreni su da mame uzdahe i da im se divimo, uređeni kao iz najljepših kataloga, domovi su to iz snova. Jedan takav dom pronašli smo u prijestolnici Ujedinjenog Kraljevstva, a doista i izgleda poput nekog čarobnog mjesta u kojem bismo se osjećali poput kraljevne.

Uređen u najsvjetlijim pastelnim tonovima, ovaj stan u Londonu oličenje je prepoznatljivog britanskog luksuza u dizajnu interijera. Antikni namještaj, kristalni lusteri, neodljivi vintage stil, francuski prozori, teški, elegantni zastori, sve to u ovom raskošnom stanu stvara glamurozan ugođaj s puno ukusa i stila.

Korištenjem nježnih boja i detalja čitav prostor dobio je i dozu romantičnosti, a kako li je tek romantična zatvorena terasa s pogledom na rijeku i most! Idealan kutak za početak dana i ispijanje kave, kao i za večernje opuštanje uz knjigu ili dragu osobu.

Slika nije dostupna Famozna! Kuća u Prelogu u kojoj su crna kuhinja i kupaonica glavne zvijezde

Svaki dio ovog prelijepog doma mami uzdahe, a ako već ne možemo živjeti u njemu, uživajmo u fotografijama koje ćete pronaći u galeriji na početku teksta.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju