Španjolski kraljevski par, kraljica Letizia i kralj Felipe, prisustvovali su sjednici Ujedinjenih naroda o zdravlju i klimatskim promjenama COP25 održanoj u Madridu, a nakon toga dodjeli nagrada 2019 Mariano de Cavia Awards. Letizia je izgledala predivno u izdanju zbog kojeg je prelijepu kraljicu lako zamijeniti za misicu.

 

Na sjednicu UN-a kraljica Letizia došla je u crnoj haljini koja lijepo prati liniju tijela, s potpisom modne kuće Hugo Boss. Kreacija midi dužine u predjelu vrata i dekoltea ima mrežasti dodatak te dugačke, tanke rese koje padaju preko ruku.

Atraktivnu haljinu upotpunila je s klasičnim crnim štiklama salonkama Manola Blahnika i clutch torbicom modne kuće Bottega Veneta. Blistavost je tom besprijekornom izdanju kraljica Letizia dodala luksuznim dijamantnim naušnicama Joyas de Pasar.

Slika nije dostupna Kakve štikle! Kraljica Letizia u odvažnom modelu s potpeticom od 12 centimetara

Kada se sa suprugom uputila na dodjelu novinarskih nagrada 2019 Mariano de Cavia Awards, Letizia se utoplila odjenuvši elegantni ženstveni kaput Caroline Herrere. Kaput midi dužine ima podignutu kragnu i dvoredno kopčanje na gumbe izrađene od bisera.

Slika nije dostupna Kraljica Letizia: Predivna jesenska verzija omiljene ljetne haljine

Španjolska kraljica očarala je i svojom sjajnom kosom i zaglađenom frizurom do ispod ramena koja je dodatno pomladila 47-godišnju Španjolku. Jači make-up i smokey eye izgledao je besprijekorno na lijepom Letizijinu licu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju