Ruž za usne jedan je od ključnih proizvoda u kozmetičkim torbicama. Nijansi je puno i svatko ima neku svoju omiljenu. No, jeste li ikada razmišljale o odabiru ruža za usne na temelju horoskopskog znaka?

Čini se da zvijezde znaju koja boja najbolje odgovara svakom od 12 znakova, a ako vas zanima što preporučuju za vas, odgovor pronađite u nastavku. Možda ćete se dobro zabaviti, a možda vam prijedlog i neće biti tako loš.

Ovan - plameno crvena

Temperamentni ovnovi se vole isticati, a budući da su najodvažniji znak zodijaka, ne ustručavaju se nositi jarkocrveni ruž kako ne bi ostali neprimijećeni. 

Bik - nude ružičasta

Ovaj zemljani znak smiren je, hladan i opušten, voli se držati svoje sigurne zone i biti okružen svojim lojalnim krugom ljudi, a ruž mora biti savršeno utjelovljenje njegove osobnosti. Taj ruž bio bi svaki u hladnoj ružičastoj nude nijansi. 

Blizanci - boja breskve

Društveni i zabavni blizanci moraju imati ruž koji dodatno naglašava njihovu osobnost. Nijanse poput one boje breskve, sa svojim malim dodirom ekscentričnosti, savršen su odabir za blizance. 

Slika nije dostupna Pogodak ili promašaj? Najbolji modni dodaci za svaki horoskopski znak

Rak - puderasto ružičasta

Rakovi vole rutinu šminkanja bez napora koja lagano naglašava njihovu osjetljivost. Ruž za usne u vrlo nježnoj ružičastoj boji u potpunosti je stvoren za rakove. 

Lav - zlatne i bakrene nijanse

Lav je znak koji uvijek pokušava impresionirati svoju okolinu svime, pa tako i ružem za usne. Zato su za lavove stvorene nijanse u zlatnim, pa i bakrenim nijansama koje privlače sve poglede. 

Djevica - smeđa s primjesama narančaste

Diskretne i tople djevice instinktivno idu prema narančastim, smeđim ili tamnocrvenim nijansama. Mješavina boja idealan je izbor za djevice. Nude smeđi ruž s narančastim notama idealan je za ovaj znak. 

Vaga - pastelni koralj

Vage vole skladne i nježne nijanse koje imaju smirujući učinak, a pastelni tonovi koraljne boje su sve to. 

Škorpion - ljubičasta

Iako ljubičasti ruž nekima možda zvuči zastrašujuće, žene škorpioni imaju strastveni temperament kojem ova boja savršeno odgovara. Oni malo manje buntovni mogu birati ruž u boji vina. 

Slika nije dostupna Zvijezde i nokti: Koja je manikura najbolja za vaš horoskopski znak?

Strijelac - boja maline

Boja maline savršen je izbor za strijelce. Ova nijansa je kao stvorena za buđenje njihovog optimizma i popravljanje raspoloženja. 

Jarac - mat smeđa

Jarac na svojim usnama voli imati mat ruž koji se neće razmazivati, a zemljane nijanse savršeno se slažu s njegovim karakterom. 

Slika nije dostupna 10 crvenih ruževa iz novih kolekcija koji će se nositi u narednim mjesecima

Vodenjak - crvena s naznakama smeđe

Vodenjaci vole razmišljati izvan okvira i istraživati. Prilikom odabira savršenog ruža vole činiti isto, pa umjesto da biraju klasičnu crvenu, za sebe će uvijek odabrati tamnocrvenu nijansu s naznakama smeđe. 

Ribe - roza

Kod riba se stalno događa borba između stvarnosti i fantazije, a boja ruža koja savršeno podupire njihov karakter je roza. 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju