Gotovo cijelo proljeće držali smo fige lijepom vremenu, a sada kada smo napokon dočekali ljeto i visoke temperature nema boljeg odjevnog komada od haljina. Ako ste u potrazi za ljetnom haljinom iz snova, u izboru vam možda pomogne i vaš horoskopski znak.

Naime, zvijezde imaju odgovor na pitanje koja haljina je idealan izbor za vas i vaš ormar. U nastavku provjerite kako izgleda haljina za kojom tragate, barem prema vašem horoskopskom znaku.

Jarac - haljina nosiva iz generacije u generaciju

Jarčice su ambiciozne i ustrajne, a njihova sklonost realizmu i discipliniranost te praktičnost uklapaju se i u njihov stil. Jarčice su naime kraljice capsule garderobe, znaju što vole i točno znaju gdje što mogu nabaviti. Kupuju komade koji ne prate trendove i kojima ne prijeti izlazak iz mode. Kada kupuju haljinu, biraju onu koju će moći nositi godinama bez straha da će njezina boja, volani i drugi dodaci s vremenom postati davna prošlost.

Vodenjak - ručno rađena haljina

Kreativna, originalna i slobodoumna vibra vodenjaka postaje dodatno očita jednom kada zavirite u njihovu garderobu. Smjeli uzorci, komadi rađeni po mjeri i zanimljivi detalji samo su dio njihovih zanimljivih odjevnih komada i nikad im nije teško izdvojiti novac za nešto u što je uložen poseban trud i što će se istaknuti u masi.

Riba- lepršava haljina za plažu

Ribe su najsretnije uz more, a njihov ljetni ormar uvijek je pun komada koji izgledaju sjajno na bose noge. Obožavaju lepršave, prozračne haljine koje su idealne za prebacivanje preko bikinija. Ove romantične duše vole crvene i ružičaste nijanse, a za haljinama poput ove u nastavku toliko su lude da ponekad zaboravljaju kupiti neke praktične komade. No, koga briga, one inako planiraju što je više moguće vremena provesti na plaži.

Ovan - haljina iz limitirane kolekcije

Iako vole slijediti trendove, dame rođene u znaku ovana vole i komade za koje znaju da ih neće sretati na svakom koraku. Kada vide da pored nekog proizvoda piše limited edition, odnosno limitirano izdanje srce im poskoči od uzbuđenja zbog saznanja da će imati nešto što neće nositi baš svi.

Slika nije dostupna Ljetni horoskop: Što u ljubavi čeka svaki horoskopski znak?

Limited edition proizvode ove dame kupuju u trgovinama ulične mode koje svi pohode, ali vole tragati i za manje poznatim trgovinama koje na svojim policama skrivaju prava blaga.



Bik - bezvremenska luksuzna haljina

Netko će možda pomisliti da ne postoji haljina dovoljno dobra za često sitničave bikove, međutim, ovi ljubitelji lijepih stvari imaju svoje favorite s kojima znaju da nikad neće pogriješiti. Vole lijepe materijale i bezvremenske komade za koje znaju da neće izaći iz trenda, primjerice duge svilene haljine koje će uvijek biti pun pogodak.

Blizanci - kameleon haljina

Ako ste blizanac i nikako da se odlučite koji vam ljetni stil odgovara, razlog nesumnjivo dijelom leži i u činjenici da imate ukus nalik kameleonu, odnosno volite komade na kojima se sudara više uzoraka koji nisu uočljivi na prvu. Kada birate takvu haljinu, birate onu koja će se jednako dobro slagati sa sandalama na petu i clutch torbicom te sa tenisicama - ovisno o vašem raspoloženju.

Rak - cottagecore trend

Iako račice više od svega vole sigurnost i udobnost vlastitog doma, to ne znači da su trenirke komad u kojem planiraju provesti ljeto. Njih privlače ženstveni komadi, a ovo ljeto jako su zaljubljene u cottagecore trend i cvjetni uzorak. Još nekoliko komada decentnog nakita i račice su spremne za uživanje u ljetu.

Lav - haljine koje podsjećaju na sunce

Lavice se vole isticati u društvu, a postoji li bolji način isticanja u ljetnjim mjesecima od haljina u jarkim, sunčanim bojama. Žuta, narančasta i druge nijanse koje je nemoguće neprimijetiti bit će izbor lavica u ljetnim mjesecima. Ako haljin ima i puf rukave, sigurno će je ugrabiti čim je ugledaju na polici trgovina.

Djevica - eko haljine

Pouzdane i vrijedne djevice u životu teže perfekcionizmu, a kada je u pitanju moda usredotočene su na održivost i brigu za okoliš. Zato biraju inovativne tkanine i odjeću izrađenu od recikliranih materijala kojoj dodatni plus može biti neki uzorak.

Vaga - haljine koje laskaju liniji

Vage su poznate kao diplomati. Ne vole ulaziti u konflikte pa sukladno tome izbjegavaju i odjeću koja je previše drska. Vole klasiku, meke tkanine i sigurnost. Ipak, povremeno se ne boje eksperimentirati s bojom, a model kojem će uvijek dati prednost su haljine koje nježno prate liniju tijela.

Škorpion - seksi haljina

Kod škorpiona nema previše iznenađenja kada je u pitanju odabir idealne ljetne haljine. Njih ne zanimaju živahne boje niti lepršavi detlalji. Ovaj tajnastveni horoskopski znak ima suptilniji pristup odijevanju, koji dobro funkcionira s prirodnom privlačnošću škorpiona. Njihov izbor su minimalističke seksi haljine i crna boja.

Strijelac- šljokice

Strijelci vole slobodu i spontanost, žude za putovanjima i festivalima, a tu onda u priču upadaju šljokice kao idealan dodatak za istaknuti se u gomili. Mini haljina s puno sjaja je odjevni komad koji će zadovoljiti strijelce u ljetnim mjesecima.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju