Odabir idealne vjenčanice zna se pretvoriti u dug i pomalo intenzivan proces koji mladenkama, sa željom da pronađu savršenu haljinu, često uzme puno vremena i energije.

Međutim, ako se pita zvijezde, postoji prečac koji može skratiti potragu i usmjeriti vas u pravom smjeru. Astrolozi kažu da horoskopski znak može biti od velike pomoći kada je u pitanju pronalazak savršene haljine.

Kakvi modeli odgovaraju svakom od znakova provjerite u nastavku.

Ovan

Ovaj sportski znak mogao bi se odlučiti za kombinezom umjeto tradicionalne haljine. To, naravno, ne znači da taj kombinezon ne može biti ukrašen šljokicama, čipkom ili kristalima.

Žene rođenen u ovom znaku jednostavno će prije od drugih za veliki dan odabrati hlače jer u njima mogu trčati, skakati, slobodno plesati i veseliti se gostima, a istovremeno izgledati elegantno.

Bik

Bikovi vole staru školu i holivudsku eleganciju. I u najjednostavnijoj haljini bez ikakvih dodataka, uz pokoji komad elegantnog nakita zračit će svojom posebnom energijom i oduzimati dah na svakom koraku svog velikog dana.

Blizanci

Za blizance je logično da se odluče za vjenčanicu sastavljenu iz dva dijela. Dvodijelni outfit osigurat će im sofisticiran, ali i ležeran izgled kakvom teže.

Rak

Rakovi bi mogli gravitirati prema haljinama koje će potajno govoriti o njihovim emocijama. Birat će haljine s dekolteom u obliku srca. Bit će to romantičan detalj kao stvoren za emotivne rakove.

Lav

Lavovi vole dramu zbog čega će balska haljina biti najbolji način da svima daju do znanja da sve oči trebaju biti uprte samo u njih. Lavice za veliki dan, dakle, biraju haljine koje suraskošne kako bi opravdali reputaciju kraljevskog znaka.

Djevica

Djevice preferiraju što manje ukrasa i jednostavni stil odijevanja, a to isto pravilo primijenit će i prilikom odabira vjenčanice. Međutim, njihova haljina će sigurno imati detalj zbog kojeg će unatoč jednostavnosti privući pozornost svih prisutnih, poput primjerice golih leđa.

Vaga

Jednostavna, a elegantna haljina koja naglašava struk bit će izbor romantičnih vaga koje na vjenčanje gledaju kao na sretan kraj njihove romanse iz bajke.

Škorpion

Iako su škorpioni poznati po svojoj intenzivnoj energiji, kada je u pitanju vjenčanica, tu biraju jednostavnost i elegantne satinirane haljine bez previše detalja. Priču će začiniti crvenim ružom i lakom za nokte.

Strijelac

Žene rođene u ovom znaku birat će haljine koje prate liniju njihova tijela kako bi naglasile i struk i bokove. Bitno im je da na veliki dan oduzimaju dah svojom pojavom, a u jednoj oavkvoj haljini nema straha da se to neće dogoditi.

Jarac

Jarčice su sklone haljinama s lepršavim, zvonolikim rukavima koje će njihovom izgledu na veliki dan donijeti dozu vintage estetike. Čipka je materijal koji jako vole pa će barem jedan dio haljine, primjerice rukavi, biti napravljen baš od ovog materijala.

Vodenjak

Kada je u pitanju moda, vodenjaci su tu uvijek jedistveni u skladu sa svojom jedinstvenom prirodom. Njihovo vjenčanje neće biti tradicionalno pa će tako i vjenčanica biti daleko od bijele boje. Žene rođene u ovom znaku gravitiraju haljinama u nekonvencionalnim bojama poput crvene, ružičaste, zlatne pa čak i crne.

Riba

Ovaj vodeni znak će, logično, birati haljinu sirena kroja. Sanjivi, mistični dizajn pomoći će da ribe izgledaju kao da lebde zrakom ili još bolje kao da hodaju po vodi dok budu koračale prema svom voljenom muškarcu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju