Bilo da ste domaćin svojih najmilijih u ovo blagdansko vrijeme ili samo želite dodati blagdansko veselje svom blagovaonskom stolu, nebrojeni su načini ukrašavanja božićnog stola.

Zna to dobro i ekipa iz Lela Designa koja je s nama podijelila savjete kako ga dekorirati.

Od prekrasnog modernog izgleda do sjaja i glamura, mišljenja su, kažu, da je prirodan i neutralan blagdanski stol za svaki ukus.

Slika nije dostupna Advent uz manji budžet: Kako uljepšati svoj dom i duh u narednim tjednima?

Pastelna ružičasta sve je češći odabir prilikom kićenja božićne jelke Sanjam jedan ružičasti Božić: Ideje za netipično blagdansko uređenje doma

Kao što je ovogodišnja nit vodilja naše blagdanske kolekcije Art of nature bila priroda i prirodni materijali na isti način se vodimo i kod uređenja blagdanskog stola. Zemljani tonovi, lagane i neupadljive boje, materijali iz predivne prirode te njihovi mirisi kojima unosimo prirodu u naš dom, objasnili su.

Za početak potreban vam je laneni stolnjak kojim ćete prekriti stol, zatim uzmite nekoliko svijeća. Igranjem svijeća različitih oblika i veličina dobivao posebnu notu kod dekoriranja blagdanskog stola. Uz kompoziciju svijeća dovoljna je vaza s par cvjetova ili dekorativno zelenilo koje se proteže duž stola.

U ovom slučaju što se tiče dekorativnog zelenila neka to bude svježi pinus ili neodoljivo mirisna mirta, lovor ili pak silber čiji miris odmah asocira na Božić.

Četiri s Somersby okusa savršeni za praznike Advent je najbolji doma! Pet stvari zbog kojih vam neće nedostajati onaj u vašem gradu

Slika nije dostupna Od 9 do 159 kuna: 10 komada za najlakšu blagdansku transformaciju kuhinje i blagovaonice

Uz tanjur neka se nađe maleni personalizirani poklon koji će gostu odmah baciti osmijeh na lice. Za kraj popalite svijeće, nabacite ruž na usne, uzmite čašu dobrog prosecca i s osmijehom dočekajte svoje najmilije.

Oni koji ne znaju odakle krenuti, mogu se javiti i ekipi Lela Designa putem maila ili mogu svratiti do njihovog studija. Za početak u našoj galeriji pogledajte kako divno izgleda stol koji su ukrasili.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju