U zimskim mjesecima ne možemo se zasititi fotografija prelijepo uređenih dnevnih soba s kaminom. I zaista, ima li zimi išta ljepše od prizora kamina u kojem gori vatrica i sve je prepuno topline i svjetlosti koju stvara vatra, i u sobi i u duši.

Kada zamišljamo idilično mjesto za život, onda bi se ondje svakako našao i kamin u dnevnoj sobi. Ništa ne unosi toliko topline i slatke romantike u dom kao kamin, koji i najmodernije uređenom prostoru daje dodir starinskog šarma.

Iako su kamini u današnje vrijeme gotovo nestali iz naših domova, i dalje su mnogima predmet želja i često volimo maštati kako u hladnim zimskim večerima sjedimo uz kamin fino se grijući dok vatra tiho pucketa, uz topli napitak i knjigu. Kako to zvuči dobro i smirujuće, zar ne?

Čarobno mjesto u Splitu na kojem možete probati baš posebne vruće čokolade Lokal Odmah iza u božićnom izdanju - 12 Lokal Odmah iza u božićnom izdanju - 11 Lokal Odmah iza u božićnom izdanju - 10 +10 Lokal Odmah iza u božićnom izdanju - 9

Mezimci blagdana: Ideje za božićne dekoracije s ljupkim češerima Božićne dekoracije s češerima Božićne dekoracije s češerima - 9 Božićne dekoracije s češerima - 10 +11 Božićne dekoracije s češerima - 14

Maštati uvijek možemo, pa u našoj fotogaleriji na početku teksta ne propustite pogledati idilične fotografije dnevnih soba s kaminom zbog kojih nam odmah postane toplo oko srca.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju