Trendovi dolaze, odlaze, vraćaju se... Na nama samima je hoćemo li neki trend prigrliti ili ga zaobići u širokom luku. Međutim, neke trendove, čak i ako odlučimo da ih nećemo slijediti, ne možemo izbjeći jer okupiraju police trgovina, a onda i gradske ulice. Ili su dovoljno neobični da nam odmah zapnu za oko.

Jedan takav trend pojavio se posljednjih tjedana na policama trgovina, a modne urednice na portalu WhoWhatWear podsjetio je na modni trend koji je prvi put dosegao vrhunac 90-ih godina prošlog stoljeća.

Slika nije dostupna Katie Holmes: Glomazne mokasinke koje su podijelile žene na društvenim mrežama

Slika nije dostupna Za sve prigode: 12 novih dizajnerskih haljina koje bismo voljeli imati u ormaru

Podsjetio ih je naime na bolero koji je imao i brojne druge nazive poput grijača za ruke, džemper-rukava, šala za ruke... Bez obzira na ime, princip je bio isti - ovaj komad pokrivao je samo ruke i ramena, a sada se na scenu vratila njegova nova verzija - i podijelila žene.

Što mislite o ovom trendu?

glasova:

Nekima su naime "pleteni grijači za ruke" simpatični i komad koji će definitivno nositi, a drugi ne vide nikakav smisao ovog odjevnog predmeta.



Što se tiče modnih urednica one se slažu da ovaj komad može izgledati šik, ali u pravilu ni one previše ne razumiju njegovu svrhu.

Ako želite nositi grijače za ruke u pravom smislu, zašto ne obući džemper, pita se jedna.

Slika nije dostupna Uvijek u trendu: Popularne cipele koje su već 60 godina na listama želja

Modna urednica Joy Montgomery ipak vidi potencijal ovog komada, a ključ je, kaže, u tonalitetu. Komadi se, dodaje, ne trebaju savršeno podudarati u bojama, ali korištenje iste palete boja učinit će izgled skupljim.

U nastavku pogledajte kako ovaj trend nose dame na Instagramu, a u našoj anketi odgovorite nam na pitanje što vi mislite o njemu.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju