Iako su klasične chelsea čizme već godinama jedan od najpopularnijih parova obuće u hladnijim mjesecima godine, one su prošle sezone doživjele pravi boom, a potražnja za njima, čini se, ne jenjava. Crne, bijele ili u neutralnim tonovima, sve su jednako zanimljive i atraktivne, a ako dolaze u paketu s debelim đonom, ove zime vaše će noge biti sigurne od svih vremenskih uvjeta.

Upravo je nova inačica chelsea čizama koju karakterizira debeli đon ta koja je zaludila žene diljem svijeta. Neki ih vole zbog njihove funkcionalnosti i praktičnosti jer nema te kiše, snijega ili bljuzge koja će se probiti kroz debeli gumeni đon i kožu, dok ih drugi obožavaju iz estetskih razloga.

Ove zanimljive čizmice, koje nas neodoljivo podsjećaju na astronautske buce, lako je upariti s raznim kombinacijama – od onih koje uključuju suknje i haljine do klasičnih traperica, pa čak i trenirki. Iako u hladnijem periodu obično izbjegavamo svijetle boje zbog straha od prljavštine, one su unatoč tome trenutačno itekako u trendu. Odvažite se na jednu potpuno kremastu kombinaciju u neutralnim tonovima i chelsea čizmicama jednake boje, s kojom ćete se istaknuti među mnoštvom.

S obzirom na to da trenutačno uživaju veliku popularnost, varijacija ovih čizama ima mnogo, međutim osim izgleda, valja obratiti pažnju i na materijale. Kao trgovina koja zna koliko je bitna kvalitetna i udobna obuća, u Deichmannu se mogu pronaći i ove popularne čizme, koje će vas oduševiti i materijalom i izgledom. Modeli i boje čizama su raznoliki, pa će oni koji nisu još prigrlili trend bijelih, bež i, generalno, svijetlih čizama, svoj par moći pronaći u crnim modelima chelsea čizama, koje će lako upariti uz, primjerice, točkaste najlonke, karirane suknje ili mekane trenirke.

Osim modernih čizama u kojima ćete prehodati zimu kao od šale, Deichmann u svojoj ponudi ima i torbe različitih modela i veličina koje će se savršeno uklopiti uz ovaj modni trend. Torbice i mini ruksaci u materijalu u kojem najčešće viđamo teddy kapute komplementirat će pravim zimskim kombinacijama koje odišu sportskom elegancijom te dati onaj ležerni i opušteni štih onim ozbiljnijim kombinacijama. Tako ćete moći sve kupiti na jednom mjestu i zaokružiti outfit zanimljivim i trendi modnim dodacima, koji su i ove godine preplavili naše ulice.

Ako se još niste priključili trendu astronautskih čizama, možda je sad pravo vrijeme da to učinite jer baš poput pravih jesensko-zimskih komada, ove astronautske čizmice spremne su se suočiti sa svim vremenskim uvjetima kako bi vam omogućile lagan i udoban korak kroz svakodnevicu. U pronalasku svojeg para pomoći će vam Deichmann svojom raznolikom ponudom chelsea čizama inspiriranih zvijezdama, gdje će baš svatko pronaći nešto baš za sebe.

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Deichmann po najvišim profesionalnim standardima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju