Titulu najveće ljubiteljice vrtoglavih platformi s visokim potpeticama Sofiji Vergari mogla bi oteti samo Monica Bellucci.

Predivnu talijansku divu u 99 posto slučajeva u javnosti viđamo upravo u tom modelu cipela.

Premijere, modne revije, svečana događanja, večernji izlasci s društvom – gdje god krene, Monica nosi platforme i tek ih povremeno zamijeni klasičnom salonkom ili sandalama, ali obvezno modelom s vrtoglavom potpeticom.

Čak i kada se nalazila na odmoru, posezala je za espadrilama s punom platformom ili pak tenisicama sa skrivenom unutarnjom potpeticom.
Međutim, izgleda su joj ovo ljeto visoke potpetice dosadile. Slavna ljepotica trenutačno ljetuje u Grčkoj i fotografi su je snimili u ležernoj ljetnoj kombinaciji sastavljenom od lepršave haljine i – japanki.

Nosila je klasičan sportski niski model japanki u kakvima je nikad ne viđamo. Kada je 2015. odmarala u Dubrovniku, tijekom šetnje Stradunom nosila je model s platformom, ali nije viđena u ovom klasičnom.

Čini se da je i Monica napokon odlučila malo odmoriti stopala i pokleknula pred čarima ljetne obuće s ravnim potplatima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju